Of Mozilla ooof

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
arkadas mozilla version 3 leri gordu iyice bozuttu yav hadi cilginlar gibi ram kullaniyordu anladik lakin bu durup durup "crashed" mesajlari ne kardesim ,tam bi isin ortasindasin cart diye crashed mesaji , google chrome kullaniyon zirt birt flash player problemi zaten add-on lari hala yeterli degil sagda solda reklam sablonlari gormeye de ben dayanamiyorum , explorer a geliyosun o mozilladan beter allah korusun bir flash java turu script gorsun aninda not responding mesajlari vermeye basliyor , hasili bilmem katilir misiniz ama 2009-2010 sezonu yaramadi bu browser teknolojisine hatta soyle bir tezim de var bence web scripting browser teknolojisinden cok hizli ve cok onde bir sekilde ilerliyor ...

ilkerb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
mozillanın en son sürümünü kullanıyorum bende şuan ama bi problem yok :p

zert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadasim safari bence en iyisi,

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Yeni sürümlerde bu sorun yok artık hocam.

yeni surumlerde flash player embedded sekilde geliyor ama bu seferde calisirken tam calismiyor , yani bu dedigim problemler herkes de olacak degil tabii ki ama google arayinca bakiyorum bir suru kisi de var ayni problemler

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Firefox 3 kararlı sürümleri çökerse flash yüzünden çöküyor genelde. Kullandığın flash player beta mı? Durumuna göre kullanman gerekenler şu şekilde;
Firefox 3.6.3, Adobe Flash Player 10.0.45.2 (kararlı sürüm),
Eklenti olarak NoScript ve hız için Fasterfox kurup iyileştirilmiş seçeneğiyle beraber gelişmiş önbellek ayarını açık hale getirmek. Bu şekilde bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. (işletim sisteminin zarar görmemiş bir halde ve donanımsal bir sorun da olmadığını varsayarak yazıyorum)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Ben de sorun yok ALLAH şifalar versin :)

NOT : En az ram yiyen firefox'dur ve bu testlerle kanıtlandı :) ANNE konusuna bakarsan görebilirsin :) "crashed" mesajı gelince bir fotosunu çeksene :) belki yorum yapabiliriz :)

bohongtw

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Ben de sorun yok ALLAH şifalar versin :)

NOT : En az ram yiyen firefox'dur ve bu testlerle kanıtlandı :) ANNE konusuna bakarsan görebilirsin :) "crashed" mesajı gelince bir fotosunu çeksene :) belki yorum yapabiliriz :)

tez zamanda cekip yollayim fotoyu , firefox yeri geliyor 2gb ram goturuyor be hocam firefox forum da sabitlenmis konulardan bu problem bir kontrol et istersen :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
tez zamanda cekip yollayim fotoyu , firefox yeri geliyor 2gb ram goturuyor be hocam firefox forum da sabitlenmis konulardan bu problem bir kontrol et istersen :)

2gb mı? Yok artık. 40-50 sekme açtığımda bile 1/4 ünü görmedim dediğinin.

Ya çok abartı bir yorum ya da kurulumda bir sorun var...

2-3 günde bir aç kapat sende programı :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
firefox kullanıyorum. uzun süredir çökme problemi yaşamadım

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Sorun Firefox'dan Değil Tamamen Senin Sisteminle Alakalı

öyle Bir Hata Mesajı Hiç Almadım Şu ana Kadar

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Eklentiler yüzünden de çöküyor olabilir.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ben bi tek hex kodlarıyla oynadığımda flash da sorun yaşıyorum (FF)
Ayrıca chrome son sürüm olmasına rağmen flash da çökme yaşıyorum :)

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
22 tab acık 18mb ram harcıyor :\ e tabi yardımcı programların etkisi olmasa 300 400mb harcar. arkadaşlarında dediği gibi senin sistemde bi gariplik olabilir..

+ eklemek istediğim uzun süredir bende de çökme yaşamadım