RyteX
Asistan
Merhaba arkadaşlar samsung odyssey g7 beni alsam üzer mi benim için önemli olan şeyler 2k olması va panel olması önerileriniz (1000r kavis fazla mı) bütçe önemli değil
1000r kavis bence çok fazla MSI 27" OPTIX MAG271CQP Gaming Monitör, Curved, WQHD, VA, 144HZ, 1MS, HDMI+DP: Amazon.com.tr bu monitör gayet iyiMerhaba arkadaşlar samsung odyssey g7 beni alsam üzer mi benim için önemli olan şeyler 2k olması va panel olması önerileriniz (1000r kavis fazla mı) bütçe önemli değil
Nano ips le ips arasında ne fark varKesinlikle üzmeyecek bir ürün. Ancak ben olsam bu ürüne yönelirdim. LG son zamanlarda muazzam işler çıkarıyor monitör ve panel konusunda. Nano IPS paneller şu an sadece LG modellerinde var zaten. Ek olarak bu monitör ergonomisi başka bir üründe yok. Şu ayağı harici olarak almaya kalksanız en az 1000-1500 TL eder zaten.
LG UltraGear 27GN880-B 27'' 144Hz 1ms (HDMI+Display) QHD Fiyatı (hepsiburada.com)
Normal IPS panellere göre renk gamut destekleri çok daha fazla. Yüzde 98 DCI-P3 ve yüzde 135 oranında sRGB renk desteği var bu üründe ki baya iyi oranlar bunlar. Yani bu monitör yüksek tazeleme hızına ve düşük tepki süresine sahip olmasına rağmen renkleri profesyonel seviyede. Sizin aradığınız kriterlere göre tek eksisi kavisli olmaması.Nano ips le ips arasında ne fark var
Kavis çok önemli deyil genelde fps oyunları oynuyorum nano ips fps oyunları için uygun mudurNormal IPS panellere göre renk gamut destekleri çok daha fazla. Yüzde 98 DCI-P3 ve yüzde 135 oranında sRGB renk desteği var bu üründe ki baya iyi oranlar bunlar. Yani bu monitör yüksek tazeleme hızına ve düşük tepki süresine sahip olmasına rağmen renkleri profesyonel seviyede. Sizin aradığınız kriterlere göre tek eksisi kavisli olmaması.