zamolda
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
her hafta bir ödüllü yarışma yapsanız ne güzel olur.![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Stick Out Tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
sayfayı kaplayan bu reklamlara rağmen mi iflas!
basit hediyeler. Maus, klavye, oyun vb...
Öneri güzel ama pahalı hediyeler önermişsin. Bence Maus tekerleği ve Klavye tuşu daha uygun olur.
SDN kupa bardağını ZorhaK kapmıştı.sdn mousepad
sdn anahtarlığı
sdn kupa bardak
sdn t-shirt
![]()
Fikrim geldi:
Maksat ödül dağıtmak ise yarışmaya gerek yok..
Şöyle yapılabilir mi?
SDN ödüül günleri hazırlar.Önceden duyurusunu yapar.Ödül günü için belirtilen saatte çevirim içi olanlar arasından çekiliş yapılır.1 asil 2 yedek üye belirlenir.
Ve bu işlemler bir videoya çekilir.Kazanan kişi de bu video ile birlikte açılan konuda açıklanır.
Hem SDN ödül günlerinde rekor kırar hem de eğlence ve hetecan katar.
Bu ödül günleri haftada en az 2 kez olmalı..SDN bu gibi küçük hediyeleri vererek batmazAksine yükselir.
SAygılar ZOrhaK
Ben bunun için bir konu açmak istiyorum müsadenizle hemi de anketli...![]()
Millet olarak hediyeyi çok seviyoruz...
Öneri güzel ama pahalı hediyeler önermişsin. Bence Maus tekerleği ve Klavye tuşu daha uygun olur.
Fikrim geldi:
Maksat ödül dağıtmak ise yarışmaya gerek yok..
Şöyle yapılabilir mi?
SDN ödüül günleri hazırlar.Önceden duyurusunu yapar.Ödül günü için belirtilen saatte çevirim içi olanlar arasından çekiliş yapılır.1 asil 2 yedek üye belirlenir.
Ve bu işlemler bir videoya çekilir.Kazanan kişi de bu video ile birlikte açılan konuda açıklanır.
Hem SDN ödül günlerinde rekor kırar hem de eğlence ve hetecan katar.
Bu ödül günleri haftada en az 2 kez olmalı..SDN bu gibi küçük hediyeleri vererek batmazAksine yükselir.
SAygılar ZOrhaK
Ben bunun için bir konu açmak istiyorum müsadenizle hemi de anketli...![]()
usb bellek yarışması nerde yahu?
sayfayı kaplayan bu reklamlara rağmen mi iflas!