ODTÜ Uluslararası İlişkiler

Nameofdevils

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ODTÜ Uluslararası ilişkiler bölümünde ingilizce hazırlık kursu var mı?
İngilizcem çok iyi seviyede değil gidersem faydası olur mu?
Ayrıca ikinci bir dil öğrenmek zor olur mu?
ODTÜ Uluslararası İlişkiler ile Hukuk arasında kaldım da

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
%100 İngilizce eğitim veren her bölümün, %30 İngilizce eğitim veren bazı bölümlerin hazırlık sınıfı vardır. Eğer bölüm %100 İngilizce ise ,ODTÜ olduğu için büyük ihtimalle öyledir, kesinlikle hazırlık sınıfı vardır.

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,372
Arkadaşlar ODTÜ Uluslararası ilişkiler bölümünde ingilizce hazırlık kursu var mı?
İngilizcem çok iyi seviyede değil gidersem faydası olur mu?
Ayrıca ikinci bir dil öğrenmek zor olur mu?
ODTÜ Uluslararası İlişkiler ile Hukuk arasında kaldım da
Bölüm İngilizce ise hazırlık eğitimi verirler.

Nameofdevils

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peki Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olursam ODTÜ veya İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden. İş bulma ihtimalim yüksek midir sizce? Benim iş bulma konusunda kaygılarım var da

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Peki Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olursam ODTÜ veya İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden. İş bulma ihtimalim yüksek midir sizce? Benim iş bulma konusunda kaygılarım var da
ODTÜ her zaman çekiciliği olan ve iş başvurularında ağırlığı olan bir üniversite. Birde siz okurken üstüne koyarsanız iş bulmamanız için hiçbir sebep olmaz. Önemli olan hangi bölümü gerçekten istediğiniz.

Oriolus Belası

Asistan
Reaksiyon puanı
117
ODTÜ her zaman çekiciliği olan ve iş başvurularında ağırlığı olan bir üniversite. Birde siz okurken üstüne koyarsanız iş bulmamanız için hiçbir sebep olmaz. Önemli olan hangi bölümü gerçekten istediğiniz.
Bu dediğiniz daha çok sayısal alan için geçerli ama.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,589
Bu dediğiniz daha çok sayısal alan için geçerli ama.
TM bölümleri içinde aynı şeyi geçerli hatta çoğu bölüm için. Bölüm çok tutulan bir bölüm olmasa bile ODTÜ genelde ilk 5 arasında yer alıyor. Türkiye şartlarında iyi sayılabilecek eğitim veren 3-4 devlet üniversitesinden birisi zaten.