Odin telefonu gormuyor.

sskun214

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum s3
Normalce pc ye taktigimda goruyor.
Hafiza kartindan veya dahili hafizadan istedigimi yapabiliyorum.Ama dowloand a alinca odini actigimda girmuyor.
Kies i yukledim kiesi aciyorum kablolari takiyorum baglaniyor diyor donuyor surekli baglanmiyor hic.
Usb druver indirdim zaten yuklu uyarisi verdi kiesi yukledigim icin driverler yuklenmis olmasu gerek.
Cm12 rom yuklemistim recovery den ama pisman oldum orjinal roma donmek istiyorum odin gormesi icin ne yapmam gerek
Lutfen acil yardim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Aynı sorunu daha önce ben başka bir samsung cihazda yaşadım ben olayı şöyle çözdüm işine yarayabilir.

İlk önce kies ve telefon hakkında ki tüm yazılımları kaldır kaldırdıktan sonra pc yi restart at, ardından, samsung driverleri LİNK indir, kurulumunu yap, odin programını yönetici olarak çalıştır ardından telefonu download moda alıp kablo ile bağlantını yap,

sskun214

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu daha önce ben başka bir samsung cihazda yaşadım ben olayı şöyle çözdüm işine yarayabilir.

İlk önce kies ve telefon hakkında ki tüm yazılımları kaldır kaldırdıktan sonra pc yi restart at, ardından, samsung driverleri LİNK indir, kurulumunu yap, odin programını yönetici olarak çalıştır ardından telefonu download moda alıp kablo ile bağlantını yap,
Yuklu olan yazilim derken nasil kaldiracagum

sskun214

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win 7 toolkit nerden indircem xda da dowloand ssitesini bulamadım

sskun214

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win 7 zatn pc
toolkiti indirdim ama cwm flash filan indirme yapıyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

toolkit ten hangi adımları uygulayacagım lutfen yardım edermisin zor duumdayım suan

toolkitten de olmadı uxb driverleri yükledim ama yine tık yok of ya

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
win 7 zatn pc
toolkiti indirdim ama cwm flash filan indirme yapıyo

toolkit ten hangi adımları uygulayacagım lutfen yardım edermisin zor duumdayım suan

toolkitten de olmadı uxb driverleri yükledim ama yine tık yok of ya

Supported Samsung Devices kısmından 21 seçiceksin
ardından 1 i seçip driverları yüklenmesini dene. Daha sonra da 10 u seçip yazılımı indirip yüklemeyi yapabilirsin

sskun214

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklemeyi odindenmi yapacagım eger oyleyse toolkitten usb drieveri indirdim odin yine görmedi ......

bigisayar görüyor ama kies ve odin görmüyor kieste bağlanıyor ekranında kalıyor

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
toolkit ile yazılım yüklemesi de yapabilirsin

Reaksiyon puanı
16,128
odin için odin moda alman gerek ses kısma + home +power tuşu beraber basınca odin mode açılır ses kısma ile onayla bağla.