odamda bir sürü örümcek var ne ile dezenfekte edebilirim odamı

takerisk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
arkadaşlar bildiğiniz gibi havalar çok sıcak pencereyi açmak zorundayım fakat ilk başlarda bir kaç örümcek görüp rahtsız olup arada sırada kapatmaya karar verdim penceremi. şimdi ise odada 10-20 tane 0.5 cm örümcekler var öldürüyorum fakat gene varlar gene varlar özellikle ampülün olduğu yerde toplanıyorlar odamda nası bir ilaçlama yaparak kurtulabilirim.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Soruna kökten çözüm bulman lazım pencereye böceklik yaptırıp taktır bence. Yoksa şimdi temizleyecen mecbur tekrar açacan camı tekrar dolacaklar

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Pencerene sineklik takmadikca çözüm zor.
Eczanelerde veya bulabileceğin başka yerlerden güçlü hasere ilaclari var suyla karıştırıp sıkıyorsun. Ama odayı bir kaç gün kullanmaman gerek.
Ahşap veya saklanan yiyeceklerde (yufka,makarna) bunlar güve yapabiliyor.
En etkili çözüm sineklik taktırmak ve sonrasında güzelce evi süpürüp viladalamak

Beceriksiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
26
"Ya odanda öldürdüğün örümcek bütün hayatı boyunca senin onun oda arkadaşı olduğunu sanıyorsa." Dostoyevski :)
Odanı bütünüyle temizle eğer bakabiliyorsan mobilyaların arkalarına bak örümceklerin toplandığı yeri bulmaya çalış.

Reaksiyon puanı
5,173
Ben süpürge ile çekiyorum. Ağlarıda oldukları için çok kolay kapılıyorlar süpürgenin vakumuna. Böcek ilacı falan işlemiyor bunlara. Renklerinde bi değişik, gerçekten tedirgin ediyorlar insanı.

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,269
Ben süpürge ile çekiyorum. Ağlarıda oldukları için çok kolay kapılıyorlar süpürgenin vakumuna. Böcek ilacı falan işlemiyor bunlara. Renklerinde bi değişik, gerçekten tedirgin ediyorlar insanı.
hocam ,bilginiz vardır ama ben genede bilmeyen arkadaşların olmadığını düşünürsek ,örümceklerin anatomik yapısı diğer canlılara göre çok farklıdır,örümceklerin 5 8 bin metre yüksekte,atmosfer katmalarında dahi tespit edildiğini,ayrıca 1+ sene aç durabildiklerini hesaba katarsak,zehire karşı dayanmaları normaldir

Reaksiyon puanı
5,173
hocam ,bilginiz vardır ama ben genede bilmeyen arkadaşların olmadığını düşünürsek ,örümceklerin anatomik yapısı diğer canlılara göre çok farklıdır,örümceklerin 5 8 bin metre yüksekte,atmosfer katmalarında dahi tespit edildiğini,ayrıca 1+ sene aç durabildiklerini hesaba katarsak,zehire karşı dayanmaları normaldir
Bilmiyordum. Güzel bilgilendirme olmuş teşekkürler:)

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,827
Benim balkonda oluyor örümcek ağları, direkt süpürge ile çekiyorum.

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Cama sineklik varya hani onlardan taktır birdaha girmezler odadaki örümcekleride bir şekilde temizle

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
Aman allah korusun en sevmediğim böcek örümcektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar bildiğiniz gibi havalar çok sıcak pencereyi açmak zorundayım fakat ilk başlarda bir kaç örümcek görüp rahtsız olup arada sırada kapatmaya karar verdim penceremi. şimdi ise odada 10-20 tane 0.5 cm örümcekler var öldürüyorum fakat gene varlar gene varlar özellikle ampülün olduğu yerde toplanıyorlar odamda nası bir ilaçlama yaparak kurtulabilirim.
Ama öldürmemek gerek o hayvanları çünkü hz.muhhammedi kurtaran hayvanlardır onlar ayrıca hayvanlar da öbür dünyada ne eziyet ettiysen allaha söyleyecek