Odadan Kaçış

medkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sahildeki bir odada kapalı kaldınız. Kurtulmak için uygun malzemeleri uygun yerlerde kullanın. Oyunu oynayabilmeniz için size ufak bir ipucu : Metal kaşık iletkendir, Sigorta takılı olmadan şalteri indiremezsiniz, Demir paranın tarihini yanlış yazmışlar ..

[FLASH]http://www.oyunvitrini.com/oyunarsivi/swf/c07fb0a5-odakurtul.swf[/FLASH]

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bişey anlamadım flash oyun oynayamayalı uzun zaman oldu :)

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
demekki beni böle bi eve atsalar direk kendimi öldürürüm :D zor oldu ama çıktık

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
su borusunu patlatamadım. internetten çözümüne baktım.
Su borusunu patlatma kombinasyonu çok saçma.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ve Mutlu Son İpuçları İle Çok Basit Olmuş :D

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İlk oynayışımda İpuçlarıyla beraber 10 dk sürdü :)) iyi değilim bu konularda anlaşıldı.

Ganthir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu flash oyunların gerçek yaşama uyarlanmış halleri de var artık. son zamanlarda iyice popüler oldu bizim ülkede de.
bunlardan bir tanesi de Odadan Kaçış. Ankara'da ve İstanbul'da iki tane oyunları var.
evin içine girdikten sonra içeride gizlenmiş nesneleri ve bulmacaların cevaplarını bularak evden çıkmaya çalışıyorsunuz.

youyoumad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstanbul'daki Odadan Kaçış çok ilginç olmuş. Spoiler vermek istemiyorum ama ilk oda gerçekten zorlayıcı. Her açtığımız kapıyı bir de kapatmamız gerekliydi. Valla içim acıdı hepsini kapatırken.

Eski bir hikaye üzerinden kurmuşlar oyunu. Küçük bir kızın ailesiyle yaşadığı dram gibi bir şey. Gerilime çok müsait yani. İsteyenlere korku öğeleriyle de sunabiliyorlar oyunu. Gidene Allah kolaylık versin.

Odadan Kaçış | Evden Kaçış Oyunu

Ekrem Tatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz bi bulaştık içinden çıkamadık. Harika bir hobi. Odadan kaçış, bee escape, tescaper ve enigmaya gittim. Eğer bir filmin içine girmek istiyorsanız kesinlikle Odadan Kaçışı tavsiye ederim. Yok ben bulmaca çözecem derseniz tescaper ve enigma. Vay efendim ben bir otel katında kafayı yicem diyorsanız bee escape. Bu arada kaçış oyunları için internetten araştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.