Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Bu olanları reklamın iyisi kötüsü olmaz olarak görüyor sanırım ?Yüzsüzlük, paragözlük... Ne denir bilemedim.
İşin acı kısmı o biletlerin talep görmesi olacak ?Her malın bir alıcısı vardır. Arz-talep meselesi.
Ve akıl fikir ?şirkete para lazım
Aynı fiyata satmazlar indirim yaparlar.. Ben alacak gerizekalılar olduğu düşüncesindeyimSon yaşanan olaydan sonra kim 250bin dolara ölüm biletini almak ister ki. Satabileceklerini düşünmüyorum.
Ben hala sabotaj olabileceğini düşünenlerdenim.. Bugünün teknolojisiyle böyle bir ölümün çok olası olamayacağını düşünüyorumben anlamiyorum suyun 4 km altina iniyorsun hatta bir suru para dokup bunun icin denizalti yapiyorsun denizaltini kontrol etmek icin oyun kolu kullaniyorsun..
Bu millette akil mantik yok. Bide denizlatinda sadece 1 dugme var diye ovunuyorlardi
Hersey olabilir bilemeyiz, ama hani insan dusununce bile oyun kolu ile kontrol edilen bir denizaltina birak titanige gitmeyi, denizden 100m asagi inmek icin bile binmez. bide 250K dolar odeniyor saka gibiBen hala sabotaj olabileceğini düşünenlerdenim.. Bugünün teknolojisiyle böyle bir ölümün çok olası olamayacağını düşünüyorum
Kafamızda deli sorular.. ?Hersey olabilir bilemeyiz, ama hani insan dusununce bile oyun kolu ile kontrol edilen bir denizaltina birak titanige gitmeyi, denizden 100m asagi inmek icin bile binmez. bide 250K dolar odeniyor saka gibi
Aslında bir çok ülke savaş teknolojilerinde oyun kollarından faydalanıyor, tuş atamasının kolaylığı, temin etmesinin ucuzluğu ve kullanışlı olmaları bakımından tercih ediliyorlar.Hersey olabilir bilemeyiz, ama hani insan dusununce bile oyun kolu ile kontrol edilen bir denizaltina birak titanige gitmeyi, denizden 100m asagi inmek icin bile binmez. bide 250K dolar odeniyor saka gibi
Ben fazlasiyla sacma buluyorum sonucta riske atilacak bir konu degilAslında bir çok ülke savaş teknolojilerinde oyun kollarından faydalanıyor, tuş atamasının kolaylığı, temin etmesinin uculuğu ve kullanışlı olmaları bakımından tercih ediliyorlar.
İşte bende donanım veya başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum.. Kaç kere hesap kitap yapımıştır, birçok defa test ve denemeler gerçekleştirilmiştir.Aslında bir çok ülke savaş teknolojilerinde oyun kollarından faydalanıyor, tuş atamasının kolaylığı, temin etmesinin uculuğu ve kullanışlı olmaları bakımından tercih ediliyorlar.
Riske atılmadı.. Direkt o içerideki yolcular hedef alındıBen fazlasiyla sacma buluyorum sonucta riske atilacak bir konu degil
dediginizde olabilir korona virusede yarasaa corbasindan dendi sonra ortaya bir suru dusunce cikti dunya nufusunu azaltmak icin yapildi diyen falan olduİşte bende donanım veya başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum.. Kaç kere hesap kitap yapımıştır, birçok defa test ve denemeler gerçekleştirilmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Riske atılmadı.. Direkt o içerideki yolcular hedef alındı
Ki bence mantıklı olan da buydu.. Aşı falan hikayeydi hep meseladediginizde olabilir korona virusede yarasaa corbasindan dendi sonra ortaya bir suru dusunce cikti dunya nufusunu azaltmak icin yapildi diyen falan oldu
bu dogru olabilirKi bence mantıklı olan da buydu.. Aşı falan hikayeydi hep mesela
Geminin önceki yolcuları geminin zaten sorunlu olduğunu söylüyorlardı. Kontrolsüz bir cinayet aracı gibi bir gemiyi suya insanlarla yollamak...İşte bende donanım veya başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum.. Kaç kere hesap kitap yapımıştır, birçok defa test ve denemeler gerçekleştirilmiştir.
Şöyle de bir şey var, her ne kadar bu bir "cinayet olsa" bile denizaltına binmeden önce imzaladıkları sayfalarca sözleşmelerden dolayı kendi başlarına bir şey gelmez.Geminin önceki yolcuları geminin zaten sorunlu olduğunu söylüyorlardı. Kontrolsüz bir cinayet aracı gibi bir gemiyi suya insanlarla yollamak...
İlk kez titanic enkazına inmemişmiydi?Geminin önceki yolcuları geminin zaten sorunlu olduğunu söylüyorlardı. Kontrolsüz bir cinayet aracı gibi bir gemiyi suya insanlarla yollamak...
Nereden bakarsak bakalım inanılmaz saçma sapan ve talihsiz bir deniz kazası olarak yorumluyorum ya da cinayet sabotaj saldırı komplo...Şöyle de bir şey var, her ne kadar bu bir "cinayet olsa" bile denizaltına binmeden önce imzaladıkları sayfalarca sözleşmelerden dolayı kendi başlarına bir şey gelmez.
İlk kez titanic enkazına inmemişmiydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden bakarsak bakalım inanılmaz saçma sapan ve talihsiz bir deniz kazası olarak yorumluyorum ya da cinayet sabotaj saldırı komplo...
Hmmm bilmiyordum araştırmamıştım.. Bunu reklam olarak kullandıkları yönündeki düşüncem daha da netleşti..Simpsonlar'ın Senaristi Mike Reiss'in de Kaybolan Denizaltı Titan'a Bindiği Ortaya Çıktı!
Titanik'in enkazına turist taşıyan OceanGate firmasına ait denizaltı araçlardan biri Atlas Okyanusu'nda kaybolmuştu. Beş kişiyi Titanik batığına götüren deni...www.google.com
İlk kez inmediler ancak ilk defa bu kadar adlarını duyurdular.