Haber OceanGate Şirketi Tekrar Bilet Satışı Yapmaya Hazırlanıyor!

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Gusholder haber bülteninin yayınladığı habere göre, titanic enkqzına inerek parçalara ayrılan ve içerisindeki tüm yolcuların ölümüyle sonuçlanan OceanGate şirketine ait denizaltı, yolculuk için tekrar bilet satmaya başlayacak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230704_124118.jpg
    Screenshot_20230704_124118.jpg
    183.2 KB · Görüntüleme: 40

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Yüzsüzlük, paragözlük... Ne denir bilemedim.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,612
Her malın bir alıcısı vardır. Arz-talep meselesi.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Yüzsüzlük, paragözlük... Ne denir bilemedim.
Bu olanları reklamın iyisi kötüsü olmaz olarak görüyor sanırım ?‍♀️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her malın bir alıcısı vardır. Arz-talep meselesi.
İşin acı kısmı o biletlerin talep görmesi olacak ?

şirkete para lazım :)
Ve akıl fikir ?

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Son yaşanan olaydan sonra kim 250bin dolara ölüm biletini almak ister ki. Satabileceklerini düşünmüyorum.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Son yaşanan olaydan sonra kim 250bin dolara ölüm biletini almak ister ki. Satabileceklerini düşünmüyorum.
Aynı fiyata satmazlar indirim yaparlar.. Ben alacak gerizekalılar olduğu düşüncesindeyim

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
ben anlamiyorum suyun 4 km altina iniyorsun hatta bir suru para dokup bunun icin denizalti yapiyorsun denizaltini kontrol etmek icin oyun kolu kullaniyorsun..
Bu millette akil mantik yok. Bide denizlatinda sadece 1 dugme var diye ovunuyorlardi

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
ben anlamiyorum suyun 4 km altina iniyorsun hatta bir suru para dokup bunun icin denizalti yapiyorsun denizaltini kontrol etmek icin oyun kolu kullaniyorsun..
Bu millette akil mantik yok. Bide denizlatinda sadece 1 dugme var diye ovunuyorlardi
Ben hala sabotaj olabileceğini düşünenlerdenim.. Bugünün teknolojisiyle böyle bir ölümün çok olası olamayacağını düşünüyorum

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Ben hala sabotaj olabileceğini düşünenlerdenim.. Bugünün teknolojisiyle böyle bir ölümün çok olası olamayacağını düşünüyorum
Hersey olabilir bilemeyiz, ama hani insan dusununce bile oyun kolu ile kontrol edilen bir denizaltina birak titanige gitmeyi, denizden 100m asagi inmek icin bile binmez. bide 250K dolar odeniyor saka gibi

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Hersey olabilir bilemeyiz, ama hani insan dusununce bile oyun kolu ile kontrol edilen bir denizaltina birak titanige gitmeyi, denizden 100m asagi inmek icin bile binmez. bide 250K dolar odeniyor saka gibi
Kafamızda deli sorular.. ?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Aslında bir çok ülke savaş teknolojilerinde oyun kollarından faydalanıyor, tuş atamasının kolaylığı, temin etmesinin ucuzluğu ve kullanışlı olmaları bakımından tercih ediliyorlar.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
Aslında bir çok ülke savaş teknolojilerinde oyun kollarından faydalanıyor, tuş atamasının kolaylığı, temin etmesinin uculuğu ve kullanışlı olmaları bakımından tercih ediliyorlar.
Ben fazlasiyla sacma buluyorum sonucta riske atilacak bir konu degil

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Aslında bir çok ülke savaş teknolojilerinde oyun kollarından faydalanıyor, tuş atamasının kolaylığı, temin etmesinin uculuğu ve kullanışlı olmaları bakımından tercih ediliyorlar.
İşte bende donanım veya başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum.. Kaç kere hesap kitap yapımıştır, birçok defa test ve denemeler gerçekleştirilmiştir.

Ben fazlasiyla sacma buluyorum sonucta riske atilacak bir konu degil
Riske atılmadı.. Direkt o içerideki yolcular hedef alındı

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
İşte bende donanım veya başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum.. Kaç kere hesap kitap yapımıştır, birçok defa test ve denemeler gerçekleştirilmiştir.

Riske atılmadı.. Direkt o içerideki yolcular hedef alındı
dediginizde olabilir korona virusede yarasaa corbasindan dendi sonra ortaya bir suru dusunce cikti dunya nufusunu azaltmak icin yapildi diyen falan oldu

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
dediginizde olabilir korona virusede yarasaa corbasindan dendi sonra ortaya bir suru dusunce cikti dunya nufusunu azaltmak icin yapildi diyen falan oldu
Ki bence mantıklı olan da buydu.. Aşı falan hikayeydi hep mesela

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
Geminin önceki yolcuları geminin zaten sorunlu olduğunu söylüyorlardı. Kontrolsüz bir cinayet aracı gibi bir gemiyi suya insanlarla yollamak...

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,612
Geminin önceki yolcuları geminin zaten sorunlu olduğunu söylüyorlardı. Kontrolsüz bir cinayet aracı gibi bir gemiyi suya insanlarla yollamak...
Şöyle de bir şey var, her ne kadar bu bir "cinayet olsa" bile denizaltına binmeden önce imzaladıkları sayfalarca sözleşmelerden dolayı kendi başlarına bir şey gelmez.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
İlk kez titanic enkazına inmemişmiydi?

Şöyle de bir şey var, her ne kadar bu bir "cinayet olsa" bile denizaltına binmeden önce imzaladıkları sayfalarca sözleşmelerden dolayı kendi başlarına bir şey gelmez.
Nereden bakarsak bakalım inanılmaz saçma sapan ve talihsiz bir deniz kazası olarak yorumluyorum ya da cinayet sabotaj saldırı komplo...

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
İlk kez titanic enkazına inmemişmiydi?

Nereden bakarsak bakalım inanılmaz saçma sapan ve talihsiz bir deniz kazası olarak yorumluyorum ya da cinayet sabotaj saldırı komplo...

İlk kez inmediler ancak ilk defa bu kadar adlarını duyurdular.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778

İlk kez inmediler ancak ilk defa bu kadar adlarını duyurdular.
Hmmm bilmiyordum araştırmamıştım.. Bunu reklam olarak kullandıkları yönündeki düşüncem daha da netleşti..