Obama eğildi ABD sallandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZorhaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Obama eğildi ABD sallandı

fft5_mf149544.Jpeg

04/04/2009
Dünya lideri konumundaki Başkan Obama'nın Suudi Kralı Abdullah ile tokalaşırken fazla eğilip adeta iki büklüm olması ABD'de tepki yarattı

Gizli bir Müslüman olduğu iddia edilen Obama’nın kendisine ‘Selamün Aleyküm‘ diyen Kral’a ‘Aleyküm Selam‘ diye karşılık vermesi de dikkat çekti.
Muhafazakar TV yorumcusu Ellis, “Özgür dünyanın lideri, insan haklarını ayaklar altına alan diktatör karşısında eğilir mi?” dedi. Muhafazakar sitelerde, “Bir liderin başka ülke lideri önünde eğilmesi diplomaside onun gücünü kabul ettiği anlamına gelir. Bu nedenle hiçbir ABD Başkanı, İngiltere Kraliçesi’nin önünde eğilmez. Suudi Kralı’nın önünde eğilmek utanç verici” ifadesi yer aldı.(Vatan)

Radikal

afterdinner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu uluslararası diplomasi, ülke çıkarları, insanlık dışı siyasi talepler ne acayip şeyler. Obama şu ana kadar gelen hiçbir ABD başkanı gibi burnu havada değil. Adam halk adamı. Kendi de ezilen bir ırka mensup olduğu için dil, din, ırk vs ayrım yapmıyor. Burada kralın önünde eğilmesi söz konusu tabi ki değil. Kimbilir belki bir saygı ifadesi belki başka birşey ama herşey de kötü niyet aramamak lazım.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Ben bugün eminönü'ne gittim
yanımdan yeşil plakalı arabalar vızır vızır geçiyor
birde baktım içinde araplar var
dedim herhalde obama filan ama anlam verebilmiş değilim :S

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Obama'yı ben zaten sevmiştim bir sevdiğim yönü daha çıktı hem Amerika başkanı hem de ırklara çok saygılı slemaun aleyküm lafına aleyküm selam dediyse bu adamda iş var hatta diyorlar gizli müslüman.Allah bilir eskiden öyleyse sonradan olmuşsa bile hatta şimdide müslümansa bende senin elini öpiyim abi:D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bu uluslararası diplomasi, ülke çıkarları, insanlık dışı siyasi talepler ne acayip şeyler. Obama şu ana kadar gelen hiçbir ABD başkanı gibi burnu havada değil. Adam halk adamı. Kendi de ezilen bir ırka mensup olduğu için dil, din, ırk vs ayrım yapmıyor. Burada kralın önünde eğilmesi söz konusu tabi ki değil. Kimbilir belki bir saygı ifadesi belki başka birşey ama herşey de kötü niyet aramamak lazım.

Halbuki bu "halk adamı", orta doğuya dönüp, "sıkılı olan yumruklarınızı açın konuşalım" diyor, ama "yumruklarınız niye sıkılı" diye sorası hiç gelmiyor? :)

Halk adamı belki, ama yanlış halkın adamı ancak yanlış adam olabilir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Obamaya abileri nerde nasıl davranacağını tez zamanda öğretir.Merak etmeyin:D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
İster eğilsin ister doğrulsun.
Benim ülkemi politik oyunlarına alet etmesinler.
"Başka ihsan istemez"

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bi ara burada sallanır gibi oldu :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
bükümediğin eli öpücen obama :D
ya banane obama'nın kimin neresini öptüğünden :D ben kendimi ülkeme bakarım :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Obama'yı ben zaten sevmiştim bir sevdiğim yönü daha çıktı hem Amerika başkanı hem de ırklara çok saygılı selamun aleyküm lafına aleyküm selam dediyse bu adamda iş var hatta diyorlar gizli müslüman.Allah bilir eskiden öyleyse sonradan olmuşsa bile hatta şimdide müslümansa bende senin elini öpiyim abi:D
Obama iyi çocuk gerçekten artık bize yaramaya başlıyor yavaş yavaş.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Obama eğiliyorsa büyük bir hatadır. Ama böyle gariplikleri tekrarlamazsa unutulur..