''O statların hepsinin sahibi devlet''

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
lf176.jpg

Spor yazarı Atilla Gökçe, Beşiktaş'ın gündemini HABER1903'e değerlendirdi.

Gökçe, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

-KİMİN MALINI KİME PAZARLIYORLAR?-

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın statlarında, Beşiktaş'ın oynamasına izin vermemesi hakkında açıklamalarda bulunan Gökçe; ''Fenerbahçe ile Galatasaray'da bazı kibirli çevreler, devletten kiraladıkları, sadece kullanım haklarına sahip oldukları stat ile ilgili Beşiktaş'ı zaman zaman kıran, küçük düşüren, aşağılayan beyanlarda bulunuyorlar. Kimin malını kime pazarlıyorlar? O statların hepsinin sahibi devlet. Yukarıdan biri iradeye gelecek ve bunların hepsi susacak. Kim utanacak, ben bunları merak ediyorum.'' dedi.

-MARATON FİNİŞİ-

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne lig ikincisi olarak katılabileceğini dile getiren Gökçe; ''Beşiktaş, şampiyonluk yolunda olmasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için, kalan son 8 haftada bir maraton finişi yaparsa, en az puan kaybıyla Şampiyonlar Ligi'ne lig ikincisi olarak katılabilir. Bu hava dağılmamalı.'' dedi.

-BEŞİKTAŞ AVRUPA VİZESİ ALACAK-

Beşiktaş Kulübü Başkan'ı Fikret Orman'ın açıklamalarında, 'Beşiktaş UEFA'ya gidecek' sözleri hakkında açıklama yapan Gökçe; ''Fikret Orman, Avrupa Kupalarına katılabilme hakkı için bunu söylüyor. Fikret Orman'a tabii ki ligde yapacağı derece ile ben katılıyorum. Beşiktaş'ın Avrupa vizesi alacağına inanıyorum. Yönetimin iyi niyeti bir çok sorunu çözümlemiş olması yada bu konuda adımlar atması Beşiktaş'a puan kazandırır. Beşiktaş'ın Avrupa'da başarısı için kadrosunun usta oyuncularla güçlendirilmesi lazım.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bi halı saha ayarlarız rahat ol Fikretçim..

KuzeyT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fikret Orman'la samimiyetine birşey demiyorum da Atilla Gökçe'nin yazısı bu,Fikretcin birşey demiyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Stadlar devletin diye her kararın her söz hakkı devletin olmuyor devletinse kirasını da biz ödüyoruz babamızın hayrına vermişler gibi konuşmaya gerek yok. Külupleride artık birbirine düşürmeye ortamı germeye de gerek yok, oturmuşlar konuşmuşlar vermemişlerse vermediler koskoca bekiştaşta statsız kalacak değil bulunur bi yer...

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sakin olun lütfen. Ağır kelimelerin yerini alsın kaz tüyü kadar hafif sözler. Bu dünyaya bir kez geliyorsak o da kavga etmek için değildir emin olun. Bu arada o stadların hepsi Devletin ;)

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Bir sürü anlaşma, protokol, kullanım ve sahiplik hakkı sözleşmeleri varken çıkıp tüm statların sahibi devlet demek biraz hariçten gazel okumaya benzer. O zaman her evin sahibi de devlet ben de bu gece sizde kalayım? derim :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Tamam Devletin buna kimsenin itirazı yok.
Ama Kullanım Hakkı Kulüplere verilmiş.
Madem Devletin o zaman çağırsın kulüpleri zorla stadlarınızı açın desin.
Demez diyemez.
Ben Bir FENERBAHÇELİ Olarak isterdim Beşiktaş'ın Saraçoğlunda oynamasını.
Ama Demekki yetkililer uygun görmemiş bunun en büyük sebebide Güvenlik kaygısıdır muhtemelen.
Bu Saatten sonra Orman'ın Her açıklaması ortamı germekten başka bir işe yaramaz.

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Demez diyemez.
Ama Demekki yetkililer uygun görmemiş bunun en büyük sebebide Güvenlik kaygısıdır muhtemelen.
Bu Saatten sonra Orman'ın Her açıklaması ortamı germekten başka bir işe yaramaz.

Sağol muro. Keşke herkes senin gibi düşünse.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ev sahibi ev onun diye kiracili bi eve baska bir kiraci daha yerlestirebilir mi? Ayrica mülk ALLAH'indir. iste o kadar :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Demez diyemez.

olay bu kadar basit...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ev sahibi ev onun diye kiracili bi eve baska bir kiraci daha yerlestirebilir mi? Ayrica mülk ALLAH'indir. iste o kadar :)

buda güzelmiş :D

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Vay arkadaş hayretle okuyorum bu yazıları bununla röpörtaj yapanlar sormuyomu Galatasaray sizden istediğinde gidin olimpiyatta oynayın demediniz mi? Demediniz mi kardeşim bu sözün üzerine bi kere gelip stad istemeniz ayıp, Beşiktaş bize neyin düşmanlığını yapıyor ben şaşırıyorum hakkaten şaşırıyorum derdi ne bizle alıp veremediği ne..Her Galatasaraylının Beşiktaşa sempatisi vardı evet vardı şimdi Beşiktaş yönetimi ve taraftarı bunu devamlı baltalıyo.Bu röpörtajta konuşan şahsiteyede bi sormak lazım Ali Sami Yen'in arazisi babasının malımıymış Türkiyen'nin en değerli arazilerinden birini verdik biz o stad karşılığında hangi devlet malından bahsediyolar devlet ne yapmış.Tayyip Erdoğan'da ben yaptırdım havasıyla açıklamalar yaptı sonra ne olduğunu gördü.O stad öz ve öz olarak Galatasaray'ındır!!!

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Olympiyat stadt da devletin

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Beşiktaş başkanı Haklıdır, haksızdır bu tartışmaya açık bir konu, ama gün aşırı röportaj verip sızlanması bulunduğu makama yakışmıyor.

Bence Başkanın derdi taraftar konforu falan değil, tamamen duygusal.