PetyrBaelish
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Spor yazarı Atilla Gökçe, Beşiktaş'ın gündemini HABER1903'e değerlendirdi.
Gökçe, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
-KİMİN MALINI KİME PAZARLIYORLAR?-
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın statlarında, Beşiktaş'ın oynamasına izin vermemesi hakkında açıklamalarda bulunan Gökçe; ''Fenerbahçe ile Galatasaray'da bazı kibirli çevreler, devletten kiraladıkları, sadece kullanım haklarına sahip oldukları stat ile ilgili Beşiktaş'ı zaman zaman kıran, küçük düşüren, aşağılayan beyanlarda bulunuyorlar. Kimin malını kime pazarlıyorlar? O statların hepsinin sahibi devlet. Yukarıdan biri iradeye gelecek ve bunların hepsi susacak. Kim utanacak, ben bunları merak ediyorum.'' dedi.
-MARATON FİNİŞİ-
Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne lig ikincisi olarak katılabileceğini dile getiren Gökçe; ''Beşiktaş, şampiyonluk yolunda olmasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için, kalan son 8 haftada bir maraton finişi yaparsa, en az puan kaybıyla Şampiyonlar Ligi'ne lig ikincisi olarak katılabilir. Bu hava dağılmamalı.'' dedi.
-BEŞİKTAŞ AVRUPA VİZESİ ALACAK-
Beşiktaş Kulübü Başkan'ı Fikret Orman'ın açıklamalarında, 'Beşiktaş UEFA'ya gidecek' sözleri hakkında açıklama yapan Gökçe; ''Fikret Orman, Avrupa Kupalarına katılabilme hakkı için bunu söylüyor. Fikret Orman'a tabii ki ligde yapacağı derece ile ben katılıyorum. Beşiktaş'ın Avrupa vizesi alacağına inanıyorum. Yönetimin iyi niyeti bir çok sorunu çözümlemiş olması yada bu konuda adımlar atması Beşiktaş'a puan kazandırır. Beşiktaş'ın Avrupa'da başarısı için kadrosunun usta oyuncularla güçlendirilmesi lazım.'' diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak