O Çok Mutlu Oldu

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47

Bu fotoğraf 26 Nisan 2007’de çekildi: Sinir sistemini felç eden ALS hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan ünlü evrenbilimci Stephen Hawking, sıfır yerçekimi deneyinde uçuyor! Zero G (Sıfır Yerçekimi) Kuruluşu tarafından yayımlanan fotoğraf, Çin 4. Uluslararası Basın Fotoğrafçılığı Yarışması’nda ödül aldı ve bu vesileyle, hayatı boyunca yerçekimi ve karadelikler üzerine çalışmış olan Hawking’in “en heyecanlı anı”

kaynak

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
herhalinden belli adamın mutlu olduğu :D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sıfır yerçekimi çok güzel veya güzel olduğunu sanıyorum ama hiç tatmadım ve tadamıcam da :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
mutluluktan çok başka bi ifade varr :D

aa gol olduuu

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
titanyum dedi ki:
sıfır yerçekimi çok güzel veya güzel olduğunu sanıyorum ama hiç tatmadım ve tadamıcam da :D
haha 0 yer öekimi olmasada ben yamaç paraşütü derslerinde rüzgar çarkına girmiştim oda süper sanki uçuyosun :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bu adama bir sempati duyuyorum. Tarafsız gerçek bir bilimci. (İnancı kendine olan.)
Şikayet etmek gibi olmasa öyle bir hayatı tercih ederdim. (Bilim hayatı değil, fiziksel hayatını kast ediyorum, yoksa benim idolüm değildir kendisi.) (Ama şikayet etmek gibi oluyor, ben kendim olayım en iyisi.)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bir fizik öğrencisi olarak tanıdığım çoğu kişinin idolüdür. Üstün zeka, inanılmaz hayat sevgisi. Süpper adam bu yafu :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Ömrü boyunca üzerinde çalıştığı birşeyi deneme şansı bulduğu için bu kadar mutlu olduğunu düşünüyorum.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Yaşam tarzı örnek aldığım insanlardan biri kendisi, çalışmaları hakkında bir kitabını aldım vakit buşursam okuyacağım inşallah.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
"mutluluktan uçuyorum" diyip ilk yalan söylemeyen insan ödülünü de vermek lazım diye düşünüyorum, haksız mıyım? :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
patrick dedi ki:
"mutluluktan uçuyorum" diyip ilk yalan söylemeyen insan ödülünü de vermek lazım diye düşünüyorum, haksız mıyım? :D

:D :D budur patrick