Nvidia windows kernel mode driver

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
nvidia windows kernel mode driver.bilgisayarımda böyle bir hata alıyorum. sonreasında ekran kararıyo ve uzun süre donma yapıyoır. özellikle oyun oynarken ve internette sorf yaparken olutyo . bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa ...

sitenin büyük mertebelere ulaşan töneticileri. sitede son zamanşlarda açılan konuların çoğuna bir cevap dahi yazılmıyor. bu durumda site amacına ulaşamamış mı oluoyr. yoksa üfürükten meselelerin paylaşıldığı bir forum haline mi gelid acaba...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Selam

Sistemin bütün özelliklerini yollarmisin lütfen. Güc kaynagini unutma.

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İşletim Sistemi: Windows 7 ultimate 32 bit
İşlemci:İntel core i3 CPU 3.33GHz (4CPUs)
ram:4 gb ddr3
DirectX: 11
Ekran kartı:GeForce GTS 250 1024 mb 256 bit (en son güncel)
HDD: 1 tb
Güç Kaynağı: yok

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nvidia 310.70 çıktığı günden beridir sorunlu, birçok hata içeiryor

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
306.97 yükledim gene aynı sorun var.Ekran kartını kendi cd sinden yükledim gene aynı. Ne yapmam gerekiyor şimdi benim?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
306.97 yükledim gene aynı sorun var.Ekran kartını kendi cd sinden yükledim gene aynı. Ne yapmam gerekiyor şimdi benim?

Sürücüyü güvenli mod'dayken sil. Bilgisayara reset at tekrar dene. Güc kaynagi yokmu pc'de? Suyla mi calisiyor bilgisayar :D

Gecenlerde benim arkadas'dada ayni sorun vardi. Her seyi denedik olmadi. Güc kaynagi, yeni veya eski sürücüleri, beta sürücüler vs. sonunda farkina vardim ki sorun ekran kartinin kendisindeymis. Eger tanidik biri varsa ekran kartini baska pc'de dene. Ordada ayni sorun cikiyorsa problem ekran kartindadir.

nvidia 310.70 çıktığı günden beridir sorunlu, birçok hata içeiryor

Hic alakasi yok. Yaklasik bir aydir kullaniyorum tek bir sorun cikmadi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
pardon güç kaynağı derken "UPS" sandım "power" aklıma gelmedi.
Şimdi güvenli modda iken sürücüyü kaldırıp reset attıktan sonra tekrar mı yükleyeyim.

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pardon güç kaynağı derken "UPS" sandım "power" aklıma gelmedi.
Şimdi güvenli modda iken sürücüyü kaldırıp reset attıktan sonra tekrar mı yükleyeyim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
GeForce 310.90 sürücüsü yayınlanmış güncelleyin belki düzelir

simurg

Asistan
Reaksiyon puanı
1
310.90 yükledim ama gene aynı sorun var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadasım anakartında sorun var benimde basıma geldi .anakartı degiştir.

osC++CoDeR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sürücüyü güvenli mod'dayken sil. Bilgisayara reset at tekrar dene. Güc kaynagi yokmu pc'de? Suyla mi calisiyor bilgisayar :D Gecenlerde benim arkadas'dada ayni sorun vardi. Her seyi denedik olmadi. Güc kaynagi, yeni veya eski sürücüleri, beta sürücüler vs. sonunda farkina vardim ki sorun ekran kartinin kendisindeymis. Eger tanidik biri varsa ekran kartini baska pc'de dene. Ordada ayni sorun cikiyorsa problem ekran kartindadir. Hic alakasi yok. Yaklasik bir aydir kullaniyorum tek bir sorun cikmadi.
306.23 sürümünden sonraki sürümlerde birsürü küçük bug var. Hatta 310.70 sürümü için bildirilmiş kritik bir güvenlik açığı bile var (NVIDIA Graphics Drivers for Windows "nvsr" Named Pipe Buffer Overflow Vulnerability) 310.90 henüz denemedim ama 310.70 teki bof için acil bir güncelleme olduğu için diğer küçük hatalarla ilgili bir güncelleme içerdiğini sanmıyorum.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Aynen. Baktin sorun devam ediyor kartini baska bilgisayara tak dene. Orda'da ayni sorun cikiyorsa büyük ihtimal ekran karti arizalidir.

306.23 sürümünden sonraki sürümlerde birsürü küçük bug var.

O buglar bana hic denk gelmedi nedense. Aksine diger versiyonlara göre daha cok isime yaradi. Örnegin: Assassins Creed 3 habire zirt pirt cökerdi, 310.70'i yükledikten sonra sorun ortadan kalkti.

Güvenlik acigindan haberim yoktu kardes sagolasi. Nvidia'nin sayfasinda yazdigina göre 310.90'la acigi kaldirmislar. Insallah oynadigim oyunlarda yine sorun cikmaz. Yükliyim bakalim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O buglar bana hic denk gelmedi nedense. Aksine diger versiyonlara göre daha cok isime yaradi. Örnegin: Assassins Creed 3 habire zirt pirt cökerdi, 310.70'i yükledikten sonra sorun ortadan kalkti.

Güvenlik acigindan haberim yoktu kardes sagolasi. Nvidia'nin sayfasinda yazdigina göre 310.90'la acigi kaldirmislar. Insallah oynadigim oyunlarda yine sorun cikmaz. Yükliyim bakalim..

Herkesi etkilememiş o küçük buglar zaten ve hata verdiren buglar değil, monitörle ilgili olabilir belki. Mesela laptopun ekran aydınlatması max kitlendi, değiştirilemiyor, gözümü alıyor ekran... Bahsettiğim hatalar böyle.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
En son çıkan sürücüyü indirdikten sonra kurulum adımlarından "Gelişmiş (Özel) Kurulum" seçeneğini işaretle > "Temiz Kurulum" yanındaki kutuyu işaretle ve kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat.

cNbum.png

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
310.90'i yükledim hic bir sorun cikmadi. Yarim saat AC3 ve on dakkaligina BF3 oynadim gayet güzel.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam aynı sorunu çok uzun zaman boyunca bende çektim. Ama merak etme çözümü buldum.
Masaüstüne sağ tıkla, Nvidia denetim masasını aç. 3D ayarları>3D ayarlarının yönetilmesi
Buradaki pencerede genel ayarlar sekmesinde Güç yönetimi modu var. Onu uyarlamalıdan, maximum performansa dönüştür.
Geçmiş olsun sorunun çözüldü :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam aynı sorunu çok uzun zaman boyunca bende çektim. Ama merak etme çözümü buldum.
Masaüstüne sağ tıkla, Nvidia denetim masasını aç. 3D ayarları>3D ayarlarının yönetilmesi
Buradaki pencerede genel ayarlar sekmesinde Güç yönetimi modu var. Onu uyarlamalıdan, maximum performansa dönüştür.
Geçmiş olsun sorunun çözüldü :D Abicim peki genel ayarlar sekmesindeki diğer ayarlar nasıl olmalı?

İsa007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kasayı yeni aldım 10 günlük.bütün oyunlarda bu hatayı veriyor.
Özellikler
Ram: 8gb
Ekran kartı: Geforce Afox gtx750 2gb
İşlemci: Intel core i5 6400
Direxct:11.2
Windows 10
Windows kernel hatasi 368.81 hata bu bi yardım edin lütfen