Nvıdıa sorunu

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Ben Windows7 64 bit geçmek istioyrum ama nvıdıa geforce gt 635m ekran kartım sorun çıkarıyor casperin kendi sitesinden indiroyrum olmuyor nıvıdanın sitesinden indiriyorum olmuyor nasil düzeltebilirim :thumbdown:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İndirmeye çalıştığınız şey sanırım Driver.

Denetim Masası> Aygıt Yöneticisi> Görüntü Bağdaştırıcılarına girin orda aşağıda ekran kartınız çıkıyor, Üstüne sağ tıklayın Sürücü yazılımını güncelleştir'e tıklayın, Otomatik olarak ara var en üstteki seçenek ona basın ve bekleyin. Driveri falan varsa bulup indiricektir.

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buluyor ama hata çıkıyor işte lütfen yardımcı olun :(

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı

Hatayı alıyorum lütfen yardım edin :( Şuan ki işletim sistemim windows 8.1

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ekran kartinizin driveri yada kendisi windows 8.1 ile uyumlu olmayabilir. Genelde 8.1 desteklemesse 8 driverleri yukleyince calisir. Kendi bilgisayariniz sayfasina girin ve orda zaten en guncel surumu vardir. Ben HP marka kullaniyorum ve benim pc(laptop) icin win 7 ve win 8 driverleri var fakat bir ara win 8.1 kurdugumda win 8 driverlerini kurmami soylediler(yabanci forumlarda) ve hepsi uyumluydu.

mrgogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Driver Port edilebilir ancak cihazınızın üreticisi yada ekran kartınızın üreticisinin destek vermediği bir işletim sistemine port ederek driver yüklemek sorunu sadece gizlemeye yarar. Tam verimlilikle kullanamayabilir yada hatalarla karşılaşabilirsin.

Bilgisayarınızla ilgili daha fazla bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabileceğiz (Marka Model Gibi)

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartinizin driveri yada kendisi windows 8.1 ile uyumlu olmayabilir. Genelde 8.1 desteklemesse 8 driverleri yukleyince calisir. Kendi bilgisayariniz sayfasina girin ve orda zaten en guncel surumu vardir. Ben HP marka kullaniyorum ve benim pc(laptop) icin win 7 ve win 8 driverleri var fakat bir ara win 8.1 kurdugumda win 8 driverlerini kurmami soylediler(yabanci forumlarda) ve hepsi uyumluydu.

Dostum sen konuyu anlamamışsın :) Windows 7 ye geçince bu sorun oluyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Driver Port edilebilir ancak cihazınızın üreticisi yada ekran kartınızın üreticisinin destek vermediği bir işletim sistemine port ederek driver yüklemek sorunu sadece gizlemeye yarar. Tam verimlilikle kullanamayabilir yada hatalarla karşılaşabilirsin.

Bilgisayarınızla ilgili daha fazla bilgi verirseniz daha fazla yardımcı olabileceğiz (Marka Model Gibi)

Casper Nirvana Ckv serisi Nvıdıa Geforce Gt635m

ama Pc de Nvıdıa geforce gt 630m diye gözüküyor

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Pardon ilk cumledeki 8.1 yerine 7 olacakti. Konuyu dogru anladim fakat mesaji dogru anlatamadim. Driver veya ekran kartin win 7 uyumlu olmayabilir. Onceki mesajimin devamini tekrar okursaniz tam olarak ne demek istedigimi anlatabilirim.

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardon ilk cumledeki 8.1 yerine 7 olacakti. Konuyu dogru anladim fakat mesaji dogru anlatamadim. Driver veya ekran kartin win 7 uyumlu olmayabilir. Onceki mesajimin devamini tekrar okursaniz tam olarak ne demek istedigimi anlatabilirim.

Yani İşletim sistemi Win7 ama windows 8 driverleri kullansak olur demi ?

WindowsUzman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaslar Lütfen Yardım Edin Yahu nolur Duacınız olurum