Nvidia Profile Inspector Kullanımından Sonra Oluşan Problemler.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VoVoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

VoVoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşey nvidia pofile inspector kullanıp oyundaki görüntü ayarlarını değiştirmemle başladı. Bilgisayara format attım defalarca çözüm olmuyor. Sizce sorun nereden kaynaklı? oyunlarda herhangi bir fps düşüşü vs yok. Userbenchmark yaptırdığım zaman hiçbir sorun olmadığı gözüküyor. Sorunla ilgili bir kaç videoyu sizlerle paylaşmak isterim her oyunda böyle sorunlar var.
Ekran Kartı Modeli : Asus Rog Strix 1070

Userbenchmark Sonucu:
bb.png

Black Desert Online : Tom Clancys Rainbow Six Siege: League of Legends :

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Herşey nvidia pofile inspector kullanıp oyundaki görüntü ayarlarını değiştirmemle başladı. Bilgisayara format attım defalarca çözüm olmuyor. Sizce sorun nereden kaynaklı? oyunlarda herhangi bir fps düşüşü vs yok. Userbenchmark yaptırdığım zaman hiçbir sorun olmadığı gözüküyor. Sorunla ilgili bir kaç videoyu sizlerle paylaşmak isterim her oyunda böyle sorunlar var.
Ekran Kartı Modeli : Asus Rog Strix 1070

Userbenchmark Sonucu: Ekli dosyayı görüntüle 118824
Black Desert Online : Tom Clancys Rainbow Six Siege: League of Legends :

Karta kalıcı hasar vermiş olabilirsiniz. Programı açınca eski ayarlarınız duruyor mu hala? Default yaptınız mı hiç? Format attım ama düzelmedi demişsiniz karta kalıcı bir hasar vermiş olabilirsiniz.

VoVoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Karta kalıcı hasar vermiş olabilirsiniz. Programı açınca eski ayarlarınız duruyor mu hala? Default yaptınız mı hiç? Format attım ama düzelmedi demişsiniz karta kalıcı bir hasar vermiş olabilirsiniz.
Kartı hiç ellemedim fiziksel temasda bulunmadım bu sıkıntıdan önce.
Fps'im eskisine göre daha iyi ama böyle texture tearingler oluyor nvidia ayarlarını falan sıfırladım ama değişen bir şey olmadı

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Kartı hiç ellemedim fiziksel temasda bulunmadım bu sıkıntıdan önce.
Fps'im eskisine göre daha iyi ama böyle texture tearingler oluyor nvidia ayarlarını falan sıfırladım ama değişen bir şey olmadı

Nvidia değil inspector ayarlarını diyorum ben. Karta sadece fiziksel temas ile bozmuyorsunuz yazılımsal olarakta bozabilirsiniz ki aklıma da bu geliyor.

VoVoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nvidia değil inspector ayarlarını diyorum ben. Karta sadece fiziksel temas ile bozmuyorsunuz yazılımsal olarakta bozabilirsiniz ki aklıma da bu geliyor.
Açıkcası bdo'da grafikleri değiştirmek için bir ayar var inspectorda n64 diye onun dosyalarını attılar uyguladım 1-2 gün sonra bu şekilde oldu eski ayarlara döndürdükten sonra.

VoVoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bdo için nvidia pofile inspector'da n64 ayar dosyasını indirip kullandıktan sonra ayarları eski hale döndürmemle başladı Bios Uptade / Kasa temizliği / Format / bu tarz şeyleri denedik düzelmedi. Intelin sitesinde ve aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor gözüküyor ekran kartı.