ahmetysf099
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 222
tekrar denede aynı sonuç direk kendi web sitesinden yüklesem sonucum değişirmi ?Driverlar yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş olabilir. Ekran kartının driverlarını tekrar yüklemeyi dene.
ben özel kurulumda yapıyorum hızlı kurulumda sonuç değişir mi ?Driverlar yüklenmemiş veya hatalı yüklenmiş olabilir. Ekran kartının driverlarını tekrar yüklemeyi dene.
Buradan ekran kartını ve desteklediği son sürücü modelini seçip yüklemeyi yap.tekrar denede aynı sonuç direk kendi web sitesinden yüklesem sonucum değişirmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben özel kurulumda yapıyorum hızlı kurulumda sonuç değişir mi ?
arka ekranda league of legends güncelleme yapıyor o etkiler mi ?Buradan ekran kartını ve desteklediği son sürücü modelini seçip yüklemeyi yap.
![]()
Descarga los últimos controladores oficiales de NVIDIA
Descarga los últimos controladores oficiales de NVIDIA para mejorar tu experiencia de juego en PC y ejecutar aplicaciones más rápido.www.nvidia.es
Hayır.arka ekranda league of legends güncelleme yapıyor o etkiler mi ?
Hayır o etki etmezarka ekranda league of legends güncelleme yapıyor o etkiler mi ?
güncellemeyi yapıyor olur inşallahBuradan ekran kartını ve desteklediği son sürücü modelini seçip yüklemeyi yap.
![]()
Descarga los últimos controladores oficiales de NVIDIA
Descarga los últimos controladores oficiales de NVIDIA para mejorar tu experiencia de juego en PC y ejecutar aplicaciones más rápido.www.nvidia.es
kod 43 hatası vardı zar zor düzelttim buda olursa benden iyisi yokgüncellemeyi yapıyor olur inşallah
Windows Update taratın, tüm gelenleri güncelleyin. Ondan sonra yeniden Geforce Experience üzerinden deneyin.güncellemeyi yapıyor olur inşallah
kod 43 hatası vardı zar zor düzelttim buda olursa benden iyisi yok
knk yüklüyordum çeyreğindeydi dedim bu sefer oldu yine olmadı cihazınız bir sorunla karşılaştı dedi yeniden başlattı 1 haftadır uğraşıyorum bıktım artık yardım edinWindows Update taratın, tüm gelenleri güncelleyin. Ondan sonra yeniden Geforce Experience üzerinden deneyin.
hepsi güncel diyorWindows Update taratın, tüm gelenleri güncelleyin. Ondan sonra yeniden Geforce Experience üzerinden deneyin.
DDU ile ekran kartı driver'ını silip deneyin.knk yüklüyordum çeyreğindeydi dedim bu sefer oldu yine olmadı cihazınız bir sorunla karşılaştı dedi yeniden başlattı 1 haftadır uğraşıyorum bıktım artık yardım edin
hepsi güncel diyor
abi şunu söyleyip durmayın canıma tak etti olmuyor anasını satayımDDU ile ekran kartı driver'ını silip deneyin.
Neden sadece burdan bakıyorsun? Youtube da bunlarla ilgili videolar var onlara da bakabilirsin.abi şunu söyleyip durmayın canıma tak etti olmuyor anasını satayım
google geçmişinden baktım 26 video izlemişimNeden sadece burdan bakıyorsun? Youtube da bunlarla ilgili videolar var onlara da bakabilirsin.
1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.Neden sadece burdan bakıyorsun? Youtube da bunlarla ilgili videolar var onlara da bakabilirsin.
bunu yapayım diyorum bende grafik kartını yüklemiyor en son versiyonunugoogle geçmişinden baktım 26 video izlemişim
1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: CMD’yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: CMD ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın. bunun olma olsaılığı varmı
Mavi Ekran “nvlddmkm.sys” Hatası Çözümü! | Teknokroki
www.teknokroki.com
Tam bilmiyorum ama ekran kartında sıkıntı olabilir.google geçmişinden baktım 26 video izlemişim
1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: CMD’yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: CMD ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın. bunun olma olsaılığı varmı
Mavi Ekran “nvlddmkm.sys” Hatası Çözümü! | Teknokroki
www.teknokroki.com
bunu yapayım diyorum bende grafik kartını yüklemiyor en son versiyonunu
olamaz imkansız lenovo sitesinden donanımsal sıkıntı taraması var sıkıntı bulmadı ben ne karta oc yaptım ne aşırı zorladım sadece oyun oynadım belgi leğimleri atmış olabilir reballing olabilir ama onun dışında olamazTam bilmiyorum ama ekran kartında sıkıntı olabilir.
Sistem yeni mi ?olamaz imkansız lenovo sitesinden donanımsal sıkıntı taraması var sıkıntı bulmadı ben ne karta oc yaptım ne aşırı zorladım sadece oyun oynadım belgi leğimleri atmış olabilir reballing olabilir ama onun dışında olamaz
2 yıllıkSistem yeni mi ?
Hiç termal macun bakımı falan yaptın mı ?2 yıllık
intel i5 7300 hqSistem yeni mi ?
yok yaptırmadım :dHiç termal macun bakımı falan yaptın mı ?
istanbula gitcem o zmaan çok kapsamlı bir bkaım yaptrıcam inşallah bir şeylere geç kalmamşımdırHiç termal macun bakımı falan yaptın mı ?
ekran kartlarına ne bakımı yaptırılıyor ?Hiç termal macun bakımı falan yaptın mı ?
Reballing dediğin olay zor gibi görünüyor ya lehimler gevşedi yada yüksek ısıdan lehim topları oynadı ondan hariç bu olay durduk yere kolay kolay gerçekleşmez.intel i5 7300 hq
8gb ram
1tb hdd
gtx 1050 ekran kartı
intel hd graphics 6300 böyle sistem 2 yıllık oyunlarda gayet iyi performans veriyordu 1 haftada bir anda oldu
yok yaptırmadım :d
istanbula gitcem o zmaan çok kapsamlı bir bkaım yaptrıcam inşallah bir şeylere geç kalmamşımdır
yanmış olamaz dimi o kadar ciddi çünkü sadece son sürümde bu mavi ekran oluyor o kadarReballing dediğin olay zor gibi görünüyor ya lehimler gevşedi yada yüksek ısıdan lehim topları oynadı ondan hariç bu olay durduk yere kolay kolay gerçekleşmez.
tam mavi ekran değil sorunla karşılaştı diyoryanmış olamaz dimi o kadar ciddi çünkü sadece son sürümde bu mavi ekran oluyor o kadar
Laptop sandım, masaüstünde ekran kartı termal macun ömrü bir tık daha uzun.intel i5 7300 hq
8gb ram
1tb hdd
gtx 1050 ekran kartı
intel hd graphics 6300 böyle sistem 2 yıllık oyunlarda gayet iyi performans veriyordu 1 haftada bir anda oldu
yok yaptırmadım :d
istanbula gitcem o zmaan çok kapsamlı bir bkaım yaptrıcam inşallah bir şeylere geç kalmamşımdır
ekran kartlarına ne bakımı yaptırılıyor ?
inş yazılımsaldır da parada gitmez uğraşmamda direk teknik serive vereyim dimi özel garanti bitti çünküLaptop sandım, masaüstünde ekran kartı termal macun ömrü bir tık daha uzun.
Sana kalmış ben şahsen vermem iyice uğraşırım baktım olmuyor o zaman veririm ama vermek daha mantıklı uzman birinin bakması her zaman daha iyidir. ?inş yazılımsaldır da parada gitmez uğraşmamda direk teknik serive vereyim dimi özel garanti bitti çünkü
bence nvidianın hatası sürücülerinde sıkıntı var bence kartda sıkıntı yok telaş etmeaynı sistem ve sorun bendede var
knk o kadar uğraştım ki 3 gündür 5 saat boyunca buna verdim sıktı artıkSana kalmış ben şahsen vermem iyice uğraşırım baktım olmuyor o zaman veririm ama vermek daha mantıklı uzman birinin bakması her zaman daha iyidir. ?
knk o kadar uğraştım ki 3 gündür 5 saat boyunca buna verdim sıktı artıkSana kalmış ben şahsen vermem iyice uğraşırım baktım olmuyor o zaman veririm ama vermek daha mantıklı uzman birinin bakması her zaman daha iyidir. ?
konuyu hortlatıyorum bir çözüm bulabildiniz mi acaba bendede aynı sıkıntılar var mavi ekran olsun falan filan yardımcı olursan sevinirim bulabildiysen sorunun çözümünübence nvidianın hatası sürücülerinde sıkıntı var bence kartda sıkıntı yok telaş etme
knk o kadar uğraştım ki 3 gündür 5 saat boyunca buna verdim sıktı artık