• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Nvidia GTS 250 1GB 256Bit DDR3 !?

dremdarc

Öğrenci
Katılım
5 Ocak 2009
Mesajlar
18
Tepki puanı
0
Puanları
0
Volar Nvidia GTS 250 1GB 256Bit DDR3 (DirectX 10.1) DL-DVI,HDCP,HDTV,HDMI PCI-E x16 Ekran KartıBU EKRAN KARTI SİZCE NASIL ARKADAŞARLAR.??
 
Bilgisayarın ile yapacağın işlemlelere bağlı seçmiş olduğun ekran kartının nasıl olduğu? Eğer çok ciddi bir oyuncu değilsen yeterli bir kart.Ama yok gece gündüz oyun oynarım, en son oyunları full grafik oynamak isterim dersen pek tatmin etmez
 
giriş seviyesinin biraz üstünde bir kart. iyi bir işlemci ve 4 gb ram ile güncel oyunları oynatır. ben geçen aylarda gittiğim bir int.cafede x4 955 işlemci ve gts 250 kart ile denemek için crysis 2 açtım. 1920x1080 ultra ayarda 25-30 fps akıcı şekilde oynayabildim. tabi bf3 gibi dx 11 destekli oyunlarda bu değer daha düşecektir.
 
orta seviye bir ekran kartı, battlefield 3, COD MW3 gibi oyunları FULL açıyor.. İşlemci olarak AMD Phenom X4 Black Edition alarak artan para ile ekran kartını yükseltebilirsin.
 
Arkadşlar degerli bilgilerinizle bana yardımcı olursanız cok sevınırım ben bilgisayar kurcam oyun oynamıyorum oyunu SP 3 oynuyorum sadece hızlı bir bilgisayarım olsun istiyorum arkadasın dedıgı bu ekran kartını alıcam Volar Nvidia GTS 250 1GB 256Bit DDR3 (DirectX 10.1) DL-DVI,HDCP,HDTV,HDMI PCI-E x16 ve bu anakartı düşünüyorum http://www.hepsiburada.com/Liste/gig...categoryId=152 işlemcide İ5 2500K almak istiyorum 600 watlık sogutuculu kasam var güzel hızlı bir sistemim olurmu ? ram olarak ne kulanmalıyım ? arkadaşlar
 
öncelikle hepsiburada'yı önermem. son zamanlarda çok sıkıntılı. ürünün tedarik, teslimat süreleri çok uzun. iade etmek istersen ayrı dert. vatan bilgisayar'da haftasonları güzel indirimler oluyor. onları takip et derim.

anakart olarak H61 yerine H67 çipset daha verimli olur. işlemci olarak i5 2500K güzel. ancak oyun için 2500K + GTS 250 toplam 700 lira civarı yapıyor. 200-250 lira da anakart desen 1000 lirayı bulur. bunun yerine amd phenom x4 955 + HD 6950 gibi bir sistem kurarsan en güncel oyunları bile full ayarda kasmadan oynarsın. hatta 6850 bile yeterli olur. nvidia alıcam dersen GTX 460 veya GTX 560Ti alabilirsin. anakart olarak da 970 çipset yeterli.
 
Çok teşekkürler yardmcı olduğun için sevgili kardeşim.
 
bu kart bende evde yatıyor beni performans konusunda tatmin etmedi gtx460 aldım paran varsa 560 ti al lakin sırada o var onu almak isiyorum :)
 
orta seviye bir ekran kartı, battlefield 3, COD MW3 gibi oyunları FULL açıyor.. İşlemci olarak AMD Phenom X4 Black Edition alarak artan para ile ekran kartını yükseltebilirsin.

full açıyor derken full özellikleri kastediyorsan battlefield 3 ü full özellikle oynanmıyor ama mw3 ve diğer oyunları 1080p rahat oynarsın arkadaşların dediği gibi her oyunu son özellikte oynamak gibi bir derdin yoksa alınabilir ama az daha bütçen varsa tavsiyem biraz daha araştırıp biraz daha güçlü kart alman
 
Volar Nvidia GTS 250 1GB 256Bit DDR3 (DirectX 10.1) DL-DVI,HDCP,HDTV,HDMI PCI-E x16 Ekran KartıBU EKRAN KARTI SİZCE NASIL ARKADAŞARLAR.??

Şuan kullanmakta olduğun kart varmı? Hangi model? Ve bu kartla ne yapmak istiyorsun?


bu kart bende evde yatıyor beni performans konusunda tatmin etmedi gtx460 aldım paran varsa 560 ti al lakin sırada o var onu almak isiyorum :)
Gtx460ı sat bana :drool:
 
Üst