XkralTR
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
uzun zamandır bu hatayı alıyorum eski versiyonları da denedim olmadı windowsun otomatik yüklediğinden başka hiçbir sürücü yükleyemiyorum gigabyte gt 730
391.35 sürüm sürücü kuracaksınız.uzun zamandır bu hatayı alıyorum eski versiyonları da denedim olmadı windowsun otomatik yüklediğinden başka hiçbir sürücü yükleyemiyorum gigabyte gt 730
Ekli dosyayı görüntüle 158894
Windows sürümünüz neydi?uzun zamandır bu hatayı alıyorum eski versiyonları da denedim olmadı windowsun otomatik yüklediğinden başka hiçbir sürücü yükleyemiyorum gigabyte gt 730
Ekli dosyayı görüntüle 158894
başka bir forumda görüp denedim ama bişey değişmediWindows sürümünüz neydi?
Windows sürümünüz neydi?
391.35 denemenizi söylemiştim ama. Dediğimi dener misiniz lütfen?hala aynı hatayı veriyor
bu yüklendi fakat 2018 e ai diyor daha güncel biir versiyonunu nasıl indirebilirim391.35 denemenizi söylemiştim ama. Dediğimi dener misiniz lütfen?
Sizin ekran kartınız Fermi mimarili. En günceli 391.35 oluyor Fermi'de. Kısacası size ve bana en güncel sürücü sürümü 391.35. İkimiz için en güncel ve son sürücü oluyor.bu yüklendi fakat 2018 e ai diyor daha güncel biir versiyonunu nasıl indirebilirim
GeForce Experience de sürücü güncellemesi gerekli diyor o yüzünden tedirgin oldum benSizin ekran kartınız Fermi mimarili. En günceli 391.35 oluyor Fermi'de. Kısacası size ve bana en güncel sürücü sürümü 391.35. İkimiz için en güncel ve son sürücü oluyor.
Ben gtx660 kullanıyorum bende de geliyor ancak en günceli 391.35 olduğu için kurmuyor. Tedirgin olmanıza gerek yokGeForce Experience de sürücü güncellemesi gerekli diyor o yüzünden tedirgin oldum ben
tamamdır herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederimBen gtx550ti kullanıyorum bende de geliyor ancak en günceli 391.35 olduğu için kurmuyor. Tedirgin olmanıza gerek yok