Nvidia Geforce Xperience Yeni Sürüm Hatası!

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar ! Ben bir kaç gündür Nvidia Geforce Xperience ye gelen güncellemeyi yapmaya çalışıyorum ama "Başka kurulumlar sürüyor.Diğer kurulumları tamamlayıp tekrar deneyin.Önce bir İntel sürücüsü kurmalısınız." bu hatayı neden alıyorum? Dün sadece "Önce bir intel sürücüsü kurmalısınız."çıkıyordu. Bunun sebebi nedir. Şuan başka birşey indirmiyor ve kurmuyorum. Nvidia Geforce 520M kullanıyorum. Ayrıca Laptop kullanıyorum. Markam casper. Bu hata sizdede oldu mu yoksa sebebi nedir ?

Şimdiden Teşekkürler :clap:

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Optimus kullanıyorsun.
Yani dizüstü içerisinde hem intel'e hem nvidia'ya ait kart var.
Önce Intel'e ait ekran kartının sürücüsünü kurmalısın.
Film vb izlerken daha fazla şarj gitmesi için daha düşük kapasiteli intel, oyun vb oynarken daha fazla güç gerekeceği için nvidia devreye girmesi gerek.
Eğer girmezse sağ tıklayıp hangi programı hangi ekran kartıyla çalıştıracağını belirtiyorsun.
Yalnız dost acı söyler ekran kartınız çok kötü.
500 serisi modellerin en düşüğü.

Candy_Man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O güncellemeyi yapmanızı tavsiye etmem. Ben yaptığım günden itibaren ekran kartının performansı dehşet düştü. Sonra kaldırdım mayıs ayında çıkan nvidia sürücüsünü yükledim düzeldi. PEs 2014 ile yakın tarihte çıkan bu program yüzünden insanlar pes oyununu oynarken kasılmalar yaşıyor. Bende onlardan birisiydim bir sürü çözüm yolu bulmuşlar ama benim pc de samsung np550 pc (i7 8gb ram 2gb gt650m ekran kartı ) sadece geforce exp. yüzünden 2 hafta pc ye küstürdü beni sonrasında dediğimgibi sürücüyü ve geforce expi kaldırıp nvidia mayıs ayı driveri ile yeniden kurdum cillop gibi oldu.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben güncellerken sorun yaşamadım. fakat güncelledikten sonra bir kere ekran kartı çalışmayı durdurdu hatası aldım ki ekran kartım değil intel hd 4000 devredeydi. sonra bilgisayarı derecelendireyim bakayım performans artışı sağlandı mı dedim ve windowsun daha önce 6,9 verdiği ekran kartımı 7,2 ye çıkardığını gördüm. ve güncellemeden sonra da oyunları otomatik olarak optimize etmesi için programa izin verdim. ve şimdilik sorun yok.

123ulassimsek

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam teşekkür ederim. Ekran kartım kötü ama çoğu oyunu açıyor. Çoğunda kasmıyor. Mesela Cod MW3 high ta kasmıyor
Teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
intele ait o ekran sürücüsünü nereden nasıl kuracağiz