dili ingilizce yapmaya gerek yok, şu ayarı yap yeter
![]()
geforce sitesinde var 365 dün ben indirdim
bu ayarlarla açılmıyor mu geforce experience?
Bende de açılmıyor arkadaslar dediğiniz ayarı nereden yaparım? Bugün programa güncelleme gelmiş onu bile açılmadığı için guncelleyemiyorum
optimum ayarı geforce experience ye bıraksak bütün oyunları 70fps alacak şekilde çalıştırır![]()
Hocam ben bu programın hangi mantıkla optimum yaptığını anlamadım misal ben rome 2 oyununu oynuyorum highde oynayabiliyorum ultra yapınca kasıyor fakat optimuma geldiğim zaman hepsini düşük gösteriyor halbuki bu ayarlda yinede kasmadan oynayabiliyorum
En iyisi elle halletmek 40fps 'yi gördüğün an ayarları daha fazla yükseltmemek lazım.
Arkadaslar ben de lol oynuyorum oyun 60 fpsnin üstüne çıkmıyor neden olabilir? Gtx 950m var bende, geforce exp da yüklü driverlar güncel
Yeni aldığım için pek bilmiyorum ayrıntılı soylersenizdikey senkronizasyon açık olabilir mi acaba?
Yeni aldığım için pek bilmiyorum ayrıntılı soylerseniz![]()
Arkadaslar ben de lol oynuyorum oyun 60 fpsnin üstüne çıkmıyor neden olabilir? Gtx 950m var bende, geforce exp da yüklü driverlar güncel
Su lanet uygulamaya güncelleme vermeyip de milleti perisan ettiler ya açıkçası bir exp icin de dil değişimi eski sürüme dönme vs ugrasmak istemiyorum