Nvidia GeForce Experience Açılmıyor

EAgle_41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 12226

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pardon boş gitti :)

Ben de de kendim elle yukledım nvdia kendı sıtesınden ancak açılmadı :( ben de uğraşmadım sonra windows 10 ayarlarına girip update&ile bilmem ne :) orda nvdia güncellmesi gördüm windows 10 yukledı kurdu ve açıldı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bölge ayarlarından amerikan ingilizce seçilince program çalışıyor

yalnizkral81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sırf sorununuza çözüm olur diye foruma üye olup bu bilgiyi sizinle paylaşıyorum.
Belirttiğim adımları izleyin Nvidia sorunu çözene kadar böyle idare edin.
Denetim Masası-Arama Kısmına ''Bölge'' yazın-Bölge ve Dil-Biçim kısmını İngilizce(Amerikan) yapın.
Sorunu şu dakikalarda ancak bu şekilde hallettim
Fakat herkes de işe yarar mı bilmem!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
evet arkadaşlar denetim masasından kaldırıp sitesinden tekrar indiriyoruz sorun bende de çözüldü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bu sorunun iki türlü çözümü var. 1. Çözüm windows' un dilini değiştirmek yani Ingilizce veya bildidiğiniz başka bir dil yapmak ama GeForce Experience ye uyumlu olmalı. 2. Çözüm ise GeForce Experience yi daha eski bir sürüme almak ama daha eski bir sürüme alırsanız sürekli güncelleme uyarısı çıkıcaktır bunuda bilin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çözüm şu şekilde arkadaşlar,
ilk önce sistem tepsisindeki yani saatin yanındaki nvidia nın üzerine sağ tıklayarak exit diyoruz.
Daha sonra,
C:\NVIDIA\DisplayDriver\KuruluOlanSürümNumarası\Wi n8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience klasörünün içindeki
GFExperience.exe yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
Ben problemi bu şekilde çözdüm belki sizdede işe yarar.Çözüm şu şekilde olabilir arkadaşlar,
ilk önce sistem tepsisindeki yani saatin yanındaki nvidia nın üzerine sağ tıklayarak exit diyoruz.
Daha sonra,
C:\NVIDIA\DisplayDriver\KuruluOlanSürümNumarası\Wi n8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience klasörünün içindeki
GFExperience.exe yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
ancak byle yapa bilirsiniz önceki arkadaşların dedği gbi içerdende yeni windows 10 driverini yükleyin tamam...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
#16 nın dediği gibi

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır severek takip ettiğim shiftdelete.net'e yeni üye oldum ve görüyorum ki bu konuyla alakalı bir tek sorun yaşayan ben değilmişim. Kesin çözümdür demiyorum ama şu iki yolu takip ederek soruna çözüm bulabileceğinizi umuyorum, umarım benim gibi sizlerinde işine yarar, iyi forumlar.

1. C:\NVIDIA\DisplayDriver\353.06\Win8_WinVista_Win7_ 64\International\GFExperience.exe'yi çalıştırın.

2. C:\NVIDIA\DisplayDriver\353.30\Win8_WinVista_Win7_ 64\International\GFExperience'yi çalıştırın.

Not olarak şunu da belirtmek gerek; bu exe Geforce Experience uygulamasının bildiğiniz gibi bir önceki sürümüne ait, ancak illa da kullanması gereken arkadaşlarımız varsa geçici olarak bu şekilde kullanabilir, başta da belirttiğim gibi kesin çözüm diyemem ama geçici Nvidia sorunu düzeltene dek işe yarayabilir :)

bunları yaptıktan program açılınca 353.62 sürümüne güncelleyin sorun kökten kayboluyor. win 7 64 bit kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler nvidiayla alakalı bırsey sizlde değil çözümü yeni güncellemede gelcek sabredin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba ARkadaşlar çözüm bulundu.Tarih veSaat ayarlarları degiştir tıklayınız.

tarih ve saat degiştir tıklayınız. takvim ayarları degitirniz. tıklayınız.
biçimlendirmeyi özelleştir kapatın. bölge ingilizzce (amerikan ) şeçin ve tamam diyin çıkıs yapın ve geforce açılması göreceksiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya oyunlar açılıyo ama hiçbir yöntem kabul etmiyo şimdi hotfix olayını denicem

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Problemin tam olarak dil paketinde oldugunu zannetmiyorum.Saat ve lok ayarlarını yaptığınızda program açılıyor ama opti ayarları yapılmıyor.En azından bende ve gördüğüm bir kaç kişide bu şekilde.En iyisi yeni bir güncelleme beklemek.
Bu arada tüm sürücüleri ve uygulamayı kaldırıp tamamen kayıt bilgilerini temizleyerek tekrar yüklemek problemi yine çözmemektedir.

KD JR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NVIDIA Experıence programı na gırdıgımde bı yazı ile karsılasıyordum bi cozumu varmıs bı youtube kanalında bakabılırsınız