Nvidia GeForce Experience Açılmıyor

hedeftekiAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar dün aksama kadar program sorunsuz calısıyordu fakar dun gece bu yada bu sabah gelen guncellemeden sonra experience acılmıyor programı kaldırıp yenıden yukledım fakar yıne aynı driveri sıldım yenıden yukledım yıne aynı nasıl duzeltebılırım yada genel bır sorun mu yardımcı olursanı sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de dünden beri aynı sorun var. Anlaşılan güncellemeyle ilgili.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede öyleydi aynı şekilde bende siliyorum tekrar yüklüyorum olmuyor aynı sorun bendede var

hedeftekiAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün sürücüleri kaldırdım eski sü
rüm olarak yukledım o zaman duzeldı fakat bılgısayarı resetledıgımde yenıcden otomatık olarak guncelledı ve yenıden acılmıyor yenı surum ıle alakalı sanırım cok sacma koskoca nvidia sorunlu guncelleme yapuyor ınsallah duzeltme guncellemesı yakın zamanda gelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen ya bendede dün gece güncelledim. pencere açılmıyor. inşallah düzelir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynen daha yeni güncelleme gelmiş yaptım ama experience açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Vallaha kardesim ben 2 3 gündür bu sorunun çözümünü arıyorum hiç bir yerde çözüm yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en 3-4 gündür bende de aynı sorun var güncellemeden kaynaklı, çok yazık nvidia

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Yönetici olarak çalıştırın !! Win 8.1 de aynı hatayı alıyordum. Sağ Tık - Özellikler-Uyumluluk - Alt satırlarda bulunan "Bu Programı Yönetici Olarak Çalıştır" tikini işaretleyin uygula deyin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yönetici olarak çalıştırınca da olmuyor birisi çözüm bulsun şuna ya

Hayri.Jr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır severek takip ettiğim shiftdelete.net'e yeni üye oldum ve görüyorum ki bu konuyla alakalı bir tek sorun yaşayan ben değilmişim. Kesin çözümdür demiyorum ama şu iki yolu takip ederek soruna çözüm bulabileceğinizi umuyorum, umarım benim gibi sizlerinde işine yarar, iyi forumlar.

1. C:\NVIDIA\DisplayDriver\353.06\Win8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience.exe'yi çalıştırın.

2. C:\NVIDIA\DisplayDriver\353.30\Win8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience'yi çalıştırın.

Not olarak şunu da belirtmek gerek; bu exe Geforce Experience uygulamasının bildiğiniz gibi bir önceki sürümüne ait, ancak illa da kullanması gereken arkadaşlarımız varsa geçici olarak bu şekilde kullanabilir, başta da belirttiğim gibi kesin çözüm diyemem ama geçici Nvidia sorunu düzeltene dek işe yarayabilir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya varya kafayı yedim bu sorun yüzünden bilgisayarı bu gün aldım bi de varya. az daha gidip geri vericektim . Neyse . güncelleme sık sık geliyormu bari o konuda bilgi verseymişsiniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede aynı sorun var acil açmam lazım bi çözüm bulabilen yokmu :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım. Bunun tek bir izahı olabilir; muhtemelen nvidia windows 10 güncelleştirmesi yayınladı. Malum bir kaç gün sonra orijinal windowslar, windows 10 a geçiş yapıcak ve bu güncelleme de sanırım eski windowslarla sorunlu...

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Çözüm şu şekilde olabilir arkadaşlar,
ilk önce sistem tepsisindeki yani saatin yanındaki nvidia nın üzerine sağ tıklayarak exit diyoruz.
Daha sonra,
C:\NVIDIA\DisplayDriver\KuruluOlanSürümNumarası\Win8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience klasörünün içindeki
GFExperience.exe yi yönetici olarak çalıştırıyoruz.
Ben problemi bu şekilde çözdüm belki sizdede işe yarar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne zamana düzelir tahmini olarak ? Ayda yilda oyun oynayayim dedim oda cortladi

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
ilk önce sistem tepsisindeki yani saatin yanındaki nvidia nın üzerine sağ tıklayarak exit diyoruz.
Daha sonra,
C:\NVIDIA\DisplayDriver\KuruluOlanSürümNumarası\Win8_WinVista_Win7_64\International\GFExperience klasörünün içindeki

O da yemiyor malesef . Şu şekilde sonuca ulaşanlar var ;
Display Driver Unistaller ile bütün kalıntıları ile birlikte driver ve alt programlarını silip eski sürüm yüklemek ve otomatik güncellemeleri kapatmak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aslında oluyor ama oyunları tara deyince hata veriyor ve kapatıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorunu çözen varmı beyler wındows 10 yukledım oyunların hıcbırı açılmıyor tum guncellemelerı yaptım mavı ekran hatası alıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler en küklü çözüm bilgisayarınızdan Nvidia Geforce Experience programını silin.
Drivers - Download NVIDIA Drivers
yukarıdaki linkten ekran kartınızı aratın.(manuel aratmayı öneririm)...
Sonuçardan çıkan driver'ı indirin ve bilgisyarınıza kurun

hedeftekiAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar sızlerı bılmıyorum ama ben hala gıremıyorum yenı guncelleme gelemsıne rahmen experience hala acılmıyor ne olacak boyle anlamadım surucülerin tmunu kaldırıp yenıden yukledım ama nafile ne yapacagız yenı guncellemelerı bekleyecegız baska kesın cozum yok mu?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Daha sonra,

Bende bu işe yaradı teşekkürler :)