Nvidia Geforce 840M oyun sorunu

belzebul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda Geforce 840M ekran kartı var. Bazı oyunlarda (Call Of Duty Advanced Warfare, Watchdogs, Attila Total War, Rainbow 6 Siege) oyunu açtıktan sonra ekranda yatay ve hareketli çizgiler çıkmaya başlıyor. Ekran kartım güncel. Çizgiler keyfine göre gelip gidiyor. Uyumluluk ayarlarını denedim. Ekran kartı ayarlarını yükselttim ama nafile bir türlü çizgilerin nerden kaynaklandığını bulamadım. Sitede göstermek için videoya kaydetmek istedim ama oyun esnasında çıkan çizgiler videoda görünmüyor. Acaba yardımcı olabilir misiniz? Sorun ekran kartında mı yoksa başka bir sıkıntı mı var?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu sorun iki kosulda ortaya cikar. Ya monitorunuzde bir sorun var. Dizustu ise ekdanda yani. Yada ekran kartinizda.

Masustu kullanan bir arkadasimin monitorunde boyle bir sorun vardi. Cihazinizi saglam bir hdmi veya vga kablosuyla saglam bir monitor veya tv ue baglayin. Demene amacli orda acin oynayin orunu. Eger sorun duzelirse ekraninizda bir ariza vardir. Eger duzelmezse ekran kartinizda bir ariza vardir. Bu dediklerimi deneyin ona gore bir servise basvurun.

belzebul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üstadım ekran kartı ya da ekranda arıza olması durumunda her zaman çizgilerin çıkması gerekmez mi? Bu durum bazı oyunlarda karşıma çıkıyor sadece. Mesela Assasins Creed oynarken bu durumla karşılaşmıyorum. Dediğim oyunlarda da arada düzeliyor bu durum.