Nvidia fx5200

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nvidia fx5200 128 MB ekran kartımda sorun olduğunu düşünüyorum sorunum şu;

yaklaşık 3 aydır yatan desktop pc'yi linux kurmak için açtım fakat o da ne
ekranda yeşil renk yok ve kırmızı renk 2'ye katlanmış durumda:confused1:
ilk monitörde problem vardır diye monitör kablosunu çıkardım fakat mönitör 3
ana rengi (kırımızı.mavi.yeşil) gösteriyor(no.signal.yazısı),
ekran kartını çıkarıp taktım, anakarta giren devre kısmını alkolle temizledim vs,vs
ama hiç faydası olmadı. bu arada dvi çıkışı yok kartta yani dvi çevirici sorunu olamaz:(

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pek bir anlam veremedim... Bazen kabloda hasar, konnektör ucundaki iğnelerde kırılma veya ekran kartındaki konnektörün devreye bağlanan kısmında lehim çatlamaları olabiliyor...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Pek bir anlam veremedim... Bazen kabloda hasar, konnektör ucundaki iğnelerde kırılma veya ekran kartındaki konnektörün devreye bağlanan kısmında lehim çatlamaları olabiliyor...
Evet en sık görülen sorun kablo ve bağlantı noktası problemler.

pLa_t00n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eheu, benim ekran kartının eşi benzeri yok diyordum. Ekran kartını atma sen, yakında antikayada çıkar ^.^. Donanımdan anlamıyorum maalesef. Yinede o kartın kaç sene yaşadığını düşünürsek sonunun çöplükte geleceğini varsayabiliriz :) . Kolay gelsin, problemin kısa sürede çözülür inş.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben hala icinde fx5200 go 64mb kart olan laptop kullaniyorum, ilk zamanlar iyiydi, ama crysis cikincaya kadar :)

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ben hala icinde fx5200 go 64mb kart olan laptop kullaniyorum, ilk zamanlar iyiydi, ama crysis cikincaya kadar :)
+1:D
pc yi ilk aldğımızda kaldıramadığı oyun yoktu call of duty 2 sinden nfs undergrounda ama şimdi anca görüntü işi:D

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
abi benimkinde sadece pasif soğutucu var CoD oynarken azmı mavi ekran gördüm bea...
hey gidi günler bıraktım oyun sektörünü hatta bugün linuxa geçtim bu arada sorunumu çözdüm, lehim çatlamış sağol F-rekans...