Nvidia ekran kartı güncellemesi

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
İyi günler.

Perulu bi arkadaşım var oyundan tanıştığım oynadığımız oyunda kopma problemi yaşıyor sürekli ekran kartının markasını sordum belki en son sürücüyü yüklerse sorun düzelir diye ama hiç nvdia marka ekran kartı kullanmadığım için bilmiyorum tam olarak atiye göre daha karmaşık güncellemesi . Ccleaner yardımıyla bakıp resim gönderdi bana orda ekran kartı ile ilgili yazan şeyi aynen yazıyorum bana en son driverı verirseniz çok sevinirim .

NVidia geforce 6150SE nForce 430

böyle yazıyor.

Yardımcı olucak arkadaşlar için şimdiden teşekkürler

2gün geçti yardım edicek kimse yok mu ?

Mahdum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Nvidia.com'da download drivers bölümünde sistemini ekran kartının serisini 6.7.8.9.gtx.ion vs vs yazıyon o buluyor driveri sana.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu sitedeki programı indirip kursun.Kurduktan sonra çalıştırsın ve biraz beklesin.Güncellenecek driver falan varsa oradan indirebilir.

FileHippo.com Update Checker - FileHippo.com

İkinci seçenek ise; Radarsync.Bu adresten indirebilir.Drivers Update Software by RadarSync

Bu programların çalışması için NET Framework programının yüklü olması lazım.Onu buradan indirebilir.

http://www.microsoft.com/downloads/...E3-F589-4842-8157-034D1E7CF3A3&displaylang=en

1.programı beta sürecini aştığından beri kullanıyorum ve o anakart driverlarını ve ekran kartı driverlarını falan bulmuyor bilginiz olsun ama 2.programı deneticem arkadaşıma.