By The Sword
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. Öncelikle konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum yanlış yere açtıysam lütfen yetkililer taşısın. Arkadaşlar ben NVIDIA GeForce 9600 GT model ekran kartına sahibim. Ancak ekran kartımın driveri düzgün değil yani güncellenmesi lazım. Ne masaüstünde sağ tık yaptığımda , ne de arama bölümüne NVIDIA yazdığımda herhangi bir sonuç çıkmıyor arkadaşlar. NVIDIA ' nın kendi sitesinden otomatik arama yaptığımda ise otomatik arama başarısız oldu diyor. Manuel aramada ise bi türlü beceremedim bir tane seçip indirdim ama yanlış indirmişim. Sizden ricam benim ekran kartıma uygun manuel aramadan driveri bulurmusunuz. Şimdiden teşekkürler. Ekran kartımın modelini aşşağıdaki resimde görebilirsiniz .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar tek yapmanızı istediğim ekran kartıma göre manuel aramadan bana uygun driveri bulmak. Bunu halletmeden yatmak istemiyorum , yardımlarınızı bekliyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -
Arkadaşlar tek yapmanızı istediğim ekran kartıma göre manuel aramadan bana uygun driveri bulmak. Bunu halletmeden yatmak istemiyorum , yardımlarınızı bekliyorum