Nvidia ekran kartı driverı sildim tekrar yükleyemiyorum

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.Laptop kullanıcısıyım.Modeli Asus K42JC.Nvidia kontrol paneli bilgisayarda gözükmediğinden ekran kartı güncellemesi yapmaya çalıştım en son sildim ve şimdi de tekrar yükleyemiyorum.Sadece Intel Ekran Kartı çalışıyordu ve oyunlarda fps yükseltmek amacıyla Nvidia ekran kartımı güncelleyip kontrol paneline girmeye çalışırken her şey birbirine karıştı.Yardımınıza muhtacım.Nasıl tekrar yükleyeceğim yardım edin lütfen.

Silmeden önce en yeniden en eskiye kadar her driver ı indirip kurmaya çalıştım hepsinde aynı sonuç: Mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulunamadı.

Şimdi de aynı sorunu veriyor.Çünkü bu sefer sürücü yok!

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
intel chipset driverını yükleyin ardından bilgisayarı yeniden başlatıp nvidia driverını yüklemeyi deneyin.

yine aynı hatayı verirse önce intel ekran kartı driverını yükleyip ardından nvidiayı yükleyin

ek olarak: Yine olmazsa eski bir BIOS yazılımı yükleyin öyle deneyin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Aygıt yöneticisinden yüklediğiniz sıkıntılı driverleri silin pc'yi yeniden başlatın.

Wise Care 365 adlı programı indirip driver taraması yaptırın çıkan driverlerin hepsini indirin direk siteye yönlendiriyor zaten otomatik indiriyor.

Kurulumları yapıp pcyi yeniden başlatın sorun düzelmezse artık format falan denersiniz yada driverleri kökünden temizleyen programlar kullanırsınız.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Aygıt yöneticisinden yüklediğiniz sıkıntılı driverleri silin pc'yi yeniden başlatın.

Wise Care 365 adlı programı indirip driver taraması yaptırın çıkan driverlerin hepsini indirin direk siteye yönlendiriyor zaten otomatik indiriyor.

Kurulumları yapıp pcyi yeniden başlatın sorun düzelmezse artık format falan denersiniz yada driverleri kökünden temizleyen programlar kullanırsınız.
Hayırdır her konuda wise care programını öneriyorsun :D
reklam için kaç para alıyorsun doğruyu söyle :mrgreen:

bzkrtkagan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her şeyi denedikten sonra son çare olarak BIOS dosyası indirdim asus'un web sitesinden.Sorun çözülmüştür.Şuan güncel driver yüklüyorum.Teşekkürler arkadaşlar :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayırdır her konuda wise care programını öneriyorsun :D
reklam için kaç para alıyorsun doğruyu söyle :mrgreen:

Aylık 450TL alıyorum yarısını sana yollarım aramızda kalsın ama? :mrgreen:
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] İnanç önermişti bu programı diğer driver programlarının bulamadığı bir sürü driverleri çekip çıkartıyor o yüzden bide Türkçe kullanımıda rahat kolay indir diyorsun driveri direk sayfaya yönlendirip otomatik indiriyor ondan öneriyorum güzel program işte yararımız olsun :mrgreen:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Wise Care 365 değildi o :( Driver Magician

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Üreticinin kendi sitesinden indirmek varken ne gerek var böyle programlara :)