şuan indiriyorum bidada Nvidia gpu almıcağım bi sonraki ekran kartım amd olucak gibi duruyor kaç aydır sorun yaşıyorumSizde, eski sürüm yükleyiniz.
amd son zamanlarda gayet iyi güncellemeler getirdi bencede bir dahaki seçiminiz amd olmalışuan indiriyorum bidada Nvidia gpu almıcağım bi sonraki ekran kartım amd olucak gibi duruyor kaç aydır sorun yaşıyorum
daha önceki sürümlerde öyle. Daha önceden çökme sorunu yaşadım.Doğru, yazilim göndermiyorlar 1 ay geçsin öyle yükleyiniz açiği vardir.
amd sürücüleriyle uğraşırım daha iyi resmen beni soğuttu. nvidiaamd son zamanlarda gayet iyi güncellemeler getirdi bencede bir dahaki seçiminiz amd olmalı
457.51 Whql sürücüye geçiyorum umarım çözerim.Hepsi, geçerlidir çünkü doğru yazilim vermiyor kötü veriyorlar.
sorun hayla devam ediyor. her dakika bi donuyor çökmüyor amaİnşallah diliyorum.
Haklısınız. Bende AMD ekran kartı almayı düşünüyorum. Yeni olan RX 6000 serisi yine Nvidia'dan ucuz ama güçlü. AMD son zamanlarda güzel şeyler yapıyor. Mesela RX 6800 ya da RX 6800 XT RTX 3080 gücünde ama fiyatı RTX 3070.amd sürücüleriyle uğraşırım daha iyi resmen beni soğuttu. nvidia
Şu para işini halledirsem yeni sistem toplamayı düşünüyorum RX 6000 Serisi bidada Nvidia Gpu almıcağım rezillik sistemi formatladım hayla aynıHaklısınız. Bende AMD ekran kartı almayı düşünüyorum. Yeni olan RX 6000 serisi yine Nvidia'dan ucuz ama güçlü. AMD son zamanlarda güzel şeyler yapıyor.
2080 kullanıyorum yeni güncellemeyi yükledim bende birşey yokŞu para işini halledirsem yeni sistem toplamayı düşünüyorum RX 6000 Serisi bidada Nvidia Gpu almıcağım rezillik sistemi formatladım hayla aynı
Nvidia yıllardan beri kullanıyorum 1 kez bile hatalı driver yollamadı. Aksine AMD bu konuda ün sahibi.şuan indiriyorum bidada Nvidia gpu almıcağım bi sonraki ekran kartım amd olucak gibi duruyor kaç aydır sorun yaşıyorum
Yaşıyorum her dakika Bir Donma takılma formatladım hayla aynıNvidia yıllardan beri kullanıyorum 1 kez bile hatalı driver yollamadı. Aksine AMD bu konuda ün sahibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTX1070 ve 1050 Ti’lı sistemlere kurdum hiçbir sorun yaşamatmadı.
Ekran kartınız nedir?Yaşıyorum her dakika Bir Donma takılma formatladım hayla aynı
GTX 1050 TiEkran kartınız nedir?
Benim yedek sistemimde bir şey olmamıştı ama demek ki nadiren de olsa olabiliyor. Bir alt sürümü kurun , yeni versiyon çıktığında güncellerseniz mevcut sürümü atlayıp.GTX 1050 Ti
Eskiye döndüm hayla çözülmedi malesefBenim yedek sistemimde bir şey olmamıştı ama demek ki nadiren de olsa olabiliyor. Bir alt sürümü kurun , yeni versiyon çıktığında güncellerseniz mevcut sürümü atlayıp.
O zaman ekran kartınızda veya Windows kaynaklı bir sorun yaşıyorsunuz.Eskiye döndüm hayla çözülmedi malesef