Nvidia 3D Ayarları (Yardım)

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler ben yeni kasa topladım kendime 9800 GeForce Gt 1gb ekran kartı var.Arkadaşın pc sinden çektigim oyunların hepsinde hata alıyorum Gta Vice City de bile hadi ağdan aldıklarım sorun oluyor dedim bu seferde Metin 2 yükledim yine aynı hata Sanırım denetim masasındaki Nvidia Denetim Masası Bölümünde ayar yapılması gerekiyor bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?

70494454.jpg

Metin2 de hata veren bu diger hatalarda buna benzer açıklaması farklı.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sürücüsünü yükledin mi kardeş?Olmassa da bir format at ekran kartını bilgisayara tanıt kardeş tanıtmassan olmaz.

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürücüsünü yükledin mi kardeş?Olmassa da bir format at ekran kartını bilgisayara tanıt kardeş tanıtmassan olmaz.
:D Pc yeni bütün sürücüleri tamam ekran kartı sürücüsü dahil tüm sürücüler tamam demek istedigim 3d ayarlarını nasıl yapcam oyunlaRA göre.?

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
:D Pc yeni bütün sürücüleri tamam ekran kartı sürücüsü dahil tüm sürücüler tamam demek istedigim 3d ayarlarını nasıl yapcam oyunlaRA göre.?

Ayar yapmana gerek yok. Sürücüler tam olarak yüklenmemiş olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticisinden kaldırıp bir daha yükleyin. Anakartın sürücülerinin de yüklendiğinden emin olun.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Biostan bakarmısın orda daha ayrıntılı ayarlar olabilir 3D özelliğini engelleyebilecek.

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayar yapmana gerek yok. Sürücüler tam olarak yüklenmemiş olabilir. Ekran kartını aygıt yöneticisinden kaldırıp bir daha yükleyin. Anakartın sürücülerinin de yüklendiğinden emin olun.
Yükledim son sürümünüde yükledim yine ayrı 3d Ayarları olsa gerek ama kimsenin bi bilgisi yokmuş galiba.

Biostan bakarmısın orda daha ayrıntılı ayarlar olabilir 3D özelliğini engelleyebilecek.
Baktım malesef dual bios olmasına ragmen 3d ile ilgili birşey yok.Ve sorun devam ediyor. Nasıl yapıcam bilmiyorum Pc yeni almama ragmen hiç bir haz alamadım bir oyun yok.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu log hatası metin 2 de oluyormuş galiba. Google dan log hatası aratınca metin2 log hataları çıkıyor. Başka oyunlarda denemeyi çalışın.

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu log hatası metin 2 de oluyormuş galiba. Google dan log hatası aratınca metin2 log hataları çıkıyor. Başka oyunlarda denemeyi çalışın.
İlgin için saol fakat ağdan aldıgım gta san andreas vice city undergrand fifa vs. hepsi buna benzer hatalar veriyor sadce açıklaması değişik

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım senin sorunun donanımsal,senin donanımında ve sisteminde 3D desteği yok bu yüzden bu hataları alıyorsun ekran kartın eski olmalı bu hatayı aldığına göre.yani sorun donanımda.

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım senin sorunun donanımsal,senin donanımında ve sisteminde 3D desteği yok bu yüzden bu hataları alıyorsun ekran kartın eski olmalı bu hatayı aldığına göre.yani sorun donanımda.
Pc 1 günlük değil Ekran KARTI Palit Nv PCI-E Ge Force 9800 GT Spr 1 Gb 256 DDR3 :glare:

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ya birde internetten birbak enson versiyon driverini indir birde öyle bir dene istersen.
Arkadaşım sistemini bir listelermisin buraya bir bakalım.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yapacak bişey daha var ekran kartını değiştirmek başka bir ekran kartını takıp öyle denemen lazım.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşım ozaman donanımlarda uyuşmazlık sorunu var ozaman yapacak birşey yok.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
İlgin için saol fakat ağdan aldıgım gta san andreas vice city undergrand fifa vs. hepsi buna benzer hatalar veriyor sadce açıklaması değişik

Pc ye yüklenmeden mi çalıştırmaya çalışıyorsunuz oyunları? Ağdan aldım derken.
Dvd ile takıp kendiniz oyun kurmayı deneyin.

Aynı özelliklerden 4 tane topladım 4ü de aynı. Hammers senin bana tavsiye ettigin pc bu :)

Evet tahmin ettim. Donanımlar arası sorun olmaması lazım.

1 2 3 4 5 6 7 8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hammers;877589]Pc ye yüklenmeden mi çalıştırmaya çalışıyorsunuz oyunları? Ağdan aldım derken.
Dvd ile takıp kendiniz oyun kurmayı deneyin.
Dvd ile biraz zor cafe oldugu için bir tane 2 tane oyun yetmez.Bunun için kopyala/yapıştır yapıyorum..Çoğu kez öyle yüklerim problem cıkmaz ilk defa böyle bir sorun ile karlılaştım.

Evet tahmin ettim. Donanımlar arası sorun olmaması lazım.
Sizin dediginiz Ekran kartı Green fakat ben Super aldım bundan olabilir heralde aynı özelliklere sahip değiller sanırım :S Da ben green diye aldım Super koymuslar problem bundaysa gidip değiştirebilirim.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sizin dediginiz Ekran kartı Green fakat ben Super aldım bundan olabilir heralde aynı özelliklere sahip değiller sanırım :S Da ben green diye aldım Super koymuslar problem bundaysa gidip değiştirebilirim.

Yok onlar sorun olmaz. Sadece ufak tefek özellikler var aralarında. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Dvd ile yüklenmiyorsa usb ile ufak bir oyun yuklemeyi deneyin.

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oyunu yükleyin,kopyalamayın.

Her oyun yüklenmeden çalışmaz.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Oyunlar yüklenmeden kopyalanıp oynanmaya çalışılırsa %95 çalışmaz. Çünkü her oyun yüklendiği bilgisayara kendiyle ilgili birşeyler bırakır. Siz bu bıraktıkları olmadan kopyalayıp denerseniz bulamıyacağı için çalışmayabilir. En iyi yöntem oyunun yüklenmesidir.. :D

nemo10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eger bilgisayarinda onboard ekran kartin varsa sorun ondan kaynaklanabilir. varsa bios ayarlarindan devre disi birakmalisin