Nuri Ergin'den Kurtlar Vadisi'ne tehdit!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
"Nuriş Kardeşler" olarak tanınan Nuri Ergin ve kardeşi Vedat Ergin'in yargılanmasına devam ediliyor. Adliyeye getirilen Nuri Ergin Kurtlar Vadisi adlı dizinin yapımcılarını ölümle tehdit etti.

429420090608024808720.jpg

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek duruşma öncesi sanıklar Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Tutuklu bulundukları cezaevlerinden adliyeye getirilen sanıklardan Nuri Ergin adliyeye girerken, "Kurtlar Vadisi dizi yapımcılarına söyleyin en kısa zamanda iki ağabey kardeşin kellesini alacağım. Size söz basın mensupları bunu bir yere yazsınlar" diyerek dizinin yapımcılarına tehditte bulundu.

Önümüzdeki dakikalarda başlayacak olan duruşmada savunmaların ardından karar çıkması bekleniyor.

KAYNAK

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
kurtlar vadisinin senaryo danışmanlarının çok sağlam adamlar olduğunu duymuştum
nuriş vız gelir , tırıs gider onlara :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bence de. :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bu nurişlerde Faso Asıyo kesiyo . :) Başka bişey yok

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bişide yapamazlar

her zaman kurtlar vadisinin arkasındayız :)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Nuriş kim ya , adamlar Gladio ya el atacak kadar bir yerlerine güveniyorlar... Nuriş anca bağırır öyle... Bişe yapacak olan adam zaten onu söylemez direkt uygulamaya koyar...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
bir adam bu kadar mı aciz olur...
kendisine rakip olarak bir dizi kahramanını mı seçmiş?

leolord

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çakıcı bunları fena benzetmişti hala akıllanmamıslar ya :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ben kuru gürültü diye düşünüyorum... Kolaymı hemen öyle muz cumhuriyeti mi burası...

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ben kuru gürültü diye düşünüyorum... Kolaymı hemen öyle muz cumhuriyeti mi burası...

muz cumhuriyeti değil ama sağolsun Ülkücülerde öyle bir taban varki hepsi psikopat... aragazını verdin mi yapmayacakları şey yok.... onun için hep provokasyonlara alet oluyorlar ya...

bu nuriş kardeşler bir tane bulurlar cahil ülkücü genç verirler gazı verirler gazı sonra bu çocuk POLAT ı ben öldürdüm demek için gider saldırı yapar... kendince kahraman olur hayatının kararttığının farkında dahi olmadan....

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Mermi manyağı yapar valla:D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Nuriş kim ya , adamlar Gladio ya el atacak kadar bir yerlerine güveniyorlar... Nuriş anca bağırır öyle... Bişe yapacak olan adam zaten onu söylemez direkt uygulamaya koyar...

Çok haklısın, afedersiniz havlayan ..... ısırmaz. :D

cn.gates

Asistan
Reaksiyon puanı
1
muz cumhuriyeti değil ama sağolsun Ülkücülerde öyle bir taban varki hepsi psikopat... aragazını verdin mi yapmayacakları şey yok.... onun için hep provokasyonlara alet oluyorlar ya...

bu nuriş kardeşler bir tane bulurlar cahil ülkücü genç verirler gazı verirler gazı sonra bu çocuk POLAT ı ben öldürdüm demek için gider saldırı yapar... kendince kahraman olur hayatının kararttığının farkında dahi olmadan....

Tebrikler ! Bu konuyuda siyasete çektin.Ayrıca ülkücüler senin tanımladığın gibi cahil değiller.Senin bahsettiklerin sokaklarda magandalık yapıp ülkücüleri karalamaya çalışan bazı küçük beyinliler. :mad: :hammer:

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
evet ülkücüler çok zekidir(!) bknz. ülkücü yemini adamlar komünizme faşizme kapitalizme ve her türlü emperyalizme karşılar bana biri ülkücülüğün ne demek olduğunu ve hangi siyasal ideolojiyi bnimsediklerini yazsın kapitalizme karşı olan sosyalisttir ya da sosyalizme yakındır. Ama bu ülkücüler her şeye karşılar ama ne oldukları belli değil.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben Ülkücüyüm...

Kimin ne olduğunu herkes biliyor. Burada bunun tartışmanın bir anlamı yok...

Konuyla ilgili tartışalım. Herkesin tarafı kendine olsun. ;)

tekkeçocukları

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
koskoca sülale nurişler nur içinde yatsın cezaevinde
elazığlı adam şeyh torunuda diolar yani

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla bunların hepsi devletin yamağı bu devlet bunlara Mustafa Duyarı öldürttü hemde cezaevinde silahla o yüzden her şey olabilir.

enternasyonal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öldür öldür nereye kadar herkesi öldüremezsin Nuriş şairinde dediği gibi ''öldükçe çoğalıyor adamlar ben tükenmekteyim öldürdükçe''

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
boşver nuriyi muriyi de yeni fragman nerde, bi türlü çıkmadı...