• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Numaratr tus hatas

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dnzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnzz

Asistan
bılgısayarımın yan taraftakı numarator tuslar calısmıyo num lock tusuna bastııgmda bı dıııt :) sesı gelıyor.. ılk asamada sorun farketmedık ve aynı makınadan ınternet cafedekı butun makınalara ghost yoluyla kurduk ve bu sorun ınternet cafedekı butun makınlara gectı :) butun makınalarda numaratör tuslar calısmıo yardım pls :)

MOD NOT: Konu başlıkları büyük olmalı. DÜTELTİLDİ.

bunu caps lock tuşuna baştıgında da yapıyor mu?
denetim masasından erişilebilirlik seçeneklerine bir bakarmısın orda geçiş tuşlarında ki tik işaretli mi?

yok hayır num lock a basınca dııtlıyor ve calısmıyo duzeltemessek butun cafedekı makınalarra bastan ghost atmak zorunda kalacagız umarım cozum buluruz sımdıden tesekkurler

yapışkan tuşlar devrede olabilir. shift tuşuna 5-6 kere üstüste basarak gelen menüdeki bütün seçeneklerin işaretlerini kaldırın.

Yukarıda karalı alan içersindeki işareti kaldırdığında düzelmesi lazım
Eğer bu işlem için yeniden imaj atmayı denersen ve o özellik imajı attığın sistemde aktif ise sorun yine devam eder bunu da belirteyim ;)

aynı anda 20makınanın pılı bıtmıs olamaz :P :P

ben su koydugun resımdekı seklı bulamıyoruum.. ::)

benim dediğimi yaparsan o şekli göreceksin.. ah be güzel kardeşim dinleyin bi dediklerimizi dinleyin...