Numaramı dağıtmaktadır /yardım

ibrahim474

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba eski bir arkadaşım numaramı dağıtmaktadır. üstüne tehtid etmektedir. numaramı gelen gidene verdiğin için seni mahkemeye vereceğim. şeklinde ona bir mesaj attım ondan gelen cevap ise vermezsen ....... Oldu. Savcılığa başvurmalımıyım? başvurursam sonuç alabilir miyim cezası nedir?

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
hapis yada para cezası.
Merhaba eski bir arkadaşım numaramı dağıtmaktadır. üstüne tehtid etmektedir. numaramı gelen gidene verdiğin için seni mahkemeye vereceğim. şeklinde ona bir mesaj attım ondan gelen cevap ise vermezsen ....... Oldu. Savcılığa başvurmalımıyım? başvurursam sonuç alabilir miyim cezası nedir?

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Hapis veya para cezası 10tl karşılığında numaranın son 4 hanesini değiştirebilirsin

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Bildir tüm kanıtları topla doğrıca savcılığa. Çocuk gelip özür dilerse takma kabul etme daha fazlasını iste. İyi para kazanırsın.

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Karşıdaki kişinin sicil kaydı yoksa para cezası kesilir diye biliyorum.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Bildir tüm kanıtları topla doğrıca savcılığa. Çocuk gelip özür dilerse takma kabul etme daha fazlasını iste. İyi para kazanırsın.
Abi sen de paradasın he.
Evet biraz öyleyim ama yapacak bir şey yok :) sağlık en önemlisi ama para da lazım değil mi? Sonuçta ilaç bile para ile alınıyor :)
Para cezası alınca emin ol bir daha ağzına küfür sürmez.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973

Şuan ohaldeyiz kardeşim savcıların bu gibi işlemlerle şuan uğraşacağını sanmıyorum arayanı engelle gitsin

xShift

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Mahkemelerde para işi için önemli olan haksız tarafın zenginliği. Yani eğer dava açıp kazansa bile eğer karşı tarafın iyi bir maddi durumu yoksa çok düşük paralar ödeyerek kurtulabilir. Hatta belki hiç ödemez.