• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Numaram kimde var

o uygulama rehberine erişiyor numaran kısa süre sonra herkeste olacak

Inanmayin bunlara :)
Anlayacağın kendi kazdigin kuyuya düşersin :)

ve artık dünya senin rehbere ulaşmış oluyor.

Ben rehberimi yanlışlıkla kaptırdım bunlara. Geri dönüşüde yok bu işin. Yükleyenlere geçmiş olsun şimdiden.

Ayrıca kim aramış diye bir uygulama var aynı şekilde işliyor rehberi alıyor.

Ya googlenin şu marketi gerçek anlamda elden geçirmesi gerek. Bıraksın şu google plus sevdasını tüm ekibini androide ve özellikle play store a yönlendirsin.

Katılıyorum. Google play virüs kaynıyor :/
Virüs değil de reklam,sahte,casus,arkakapı ve hırsızlık amacı güden uygulamalarla dolu.

Aslında kapı yine virüse çıkıyor ama [emoji4].

En azından WP gibi değil. WP'de işe yaramayan uygulama sayısı işe yarayanlardan daha fazla ve işe yarayanlar arasında paralı olanlar parasız olanlara göre hayli fazla.

android çıkalı belli numaradan ismi bulma yada isimden numara bulma gibi siteler çoğaldı benim kendim bizzat denemedim ama forumlarda okudum sitelerden numaradan isim sorgulayan kişiler "annem babam ablam vb isimlerle karşılasıyolar koskoca google şu androıde uygulamalaın nereye erişebileceğie dair bişey yapmiyor

Numaramın kimlerde olmasından banane ki, önemli olan bende kimlerin numarasının olması :P

Bu zararli bir yazilim ise konu neden silinmiyor?

Cıa prosunu yüklemiştim deneme için,rehberimde kim olduğunu bilmediğim kişilerin adı ve tel no'su belirdi, bu programların amacı sizin rehberinizdekileri alıp başkalarınınkine eklemek mi? Değilse ne ? Eğer böyleyse amacı ne?

Rehberi almayan yok ki.
3.parti kişilerde kullanmadıktan sonra problem yok.
cia prosu paralı bu ücretsiz gerek var mı para vermeye :)

cia için geçerli bu dediğin kişinin adresine kadar alıyor.
bu program sadece ad telefon alıyor.

Numara sorgulamaya kapatın kurtulun nu tarz şeylerden :) cia ve 118 li Numaralar dan sorgulayamiyorlar :)

Numara sorgulamaya kapatın kurtulun nu tarz şeylerden :) cia ve 118 li Numaralar dan sorgulayamiyorlar :)
Biraz açar mısınız konuyu. Yapmak istiyorum numara sorgulamayı kapatmayı.

Bu sayede reklamcılar bizi arayabiliyor mu peki?

ya şu reklam smslerini nasıl engelleriz.Ben Ağrıda oturuyorum bana istanbul fatih sultangazi belediyesi sms atıyor :w00t:

Ayarlar>Gizlilik>Gizlilik koruması adımlarını izleyerek aktif edebilir. Hangi uygulamanın ne gibi bilgilerinize kaç defa ulaştığını hatta neye ulaşıp neye ulaşmaması gerektiğini belirleyebilirsiniz. Bu ayarı açtığınızda yüklediğiniz programlar sizin kişisel bilgilerinize ulaşmaya çalıştığında size sorulur izin verilsin mi diye.

Modsuz telefonlarda yok galiba.

Bu uygulamayi indirdim ama acmadan sildm yine tehlike arzediyor mu? Bi de numarama kimler erisebiliyor anlamadim