Numara taşima

HANGİ OPERATÖR

• Kullanılan toplam oy
    3

ardaakgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba sdn forumcular ben şuan avealiyim ben aveadan bir sorundan dolayi başka bir operatöre hattimi taşimak istiyorum hangi operatöre taşiyim.ve ayrica numara taşimak için hangi evraklar gerekir bazisi elektrik veya su faturasi gibi şeyler söylüyor bazilari nüfus cüzdanini ver halledersin diyor 2 sorumuda cevaplarsaniz sevinirim iyi günler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Faturasızda sadece kimlik fotokopisi yeterli tarifelere gore sec bir operator tasi ben sahsen vodafonea tasimistim

ardaakgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende vodafona taşıcam benim dedemin üstüne bana dedem almış onun kimlik fotokopisi yeter yani zaten faturasızım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende vodafona taşıcam benim dedemin üstüne bana dedem almış onun kimlik fotokopisi yeter yani zaten faturasızım @Jiraiya06

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
bende vodafona taşıcam benim dedemin üstüne bana dedem almış onun kimlik fotokopisi yeter yani zaten faturasızım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende vodafona taşıcam benim dedemin üstüne bana dedem almış onun kimlik fotokopisi yeter yani zaten faturasızım @Jiraiya06

Kisi yaninda olmasi gerekir diye biliyorum

ardaakgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten ben onla giderim herhangi bi vodafone bayisi olur dimi?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
vodofone'a taşınır mı tv olayı nasıl? pcden izletiyor mu? üceret istiyor mu? en sevmediğim operatör vodofone ben taşıtsam otomatik tl yüklemeden mağrum kalıcam o yüzden taşıtmam galiba turkcell ile kafa yapımız uyumlu da...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o zaman turkcell = intel vodofone = amd sen ne seçersen seç bence turkcell.