M.Şamil CAN
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 105
Öncelikle şunu belirtmek isterim. Sdn'ye bugüne dek sorunlarım hakkında ne zaman başvursam sorunlarım çözüldü bu yüzden teşekkür ediyorum...
Soruna gelince...
Arkadaşlar geçenlerde bilgisayara virüs girdi. Bende baktım temizlenecek gibi değil. Format attım. Formattan yaklaşık 1-2 hafta sonra "root>\system32\ntoskrnl.exe" yok ya da bozulmuş gibi bir mesaj çıkıyor. İnternette biraz araştırdım modifiyeli xp cdlerinde oluyormuş. Benim format attığım cdde cdkey filan istemediği için modifiyeli. Neyse her açılışta bu yazı geliyor. Arada bir uzun uğraş masaüstü geliyor ama yeniden başlatınca yine gidiyor...
Yaptığım işlemler...
1- Sistem32 içerisindeki ntoskrnl.exe dosyasını netten indirip değiştirdim...
2- Farklı bir cd ile format attım.
3- Onarma işlemi yaptım.
Sorun hala çözülmedi. Sorun nedir. Bu dosyanın işlevi nedir ? Nasıl çözebilirim ?
Yardımlarınızı bekliyorum....:mellow:
Soruna gelince...
Arkadaşlar geçenlerde bilgisayara virüs girdi. Bende baktım temizlenecek gibi değil. Format attım. Formattan yaklaşık 1-2 hafta sonra "root>\system32\ntoskrnl.exe" yok ya da bozulmuş gibi bir mesaj çıkıyor. İnternette biraz araştırdım modifiyeli xp cdlerinde oluyormuş. Benim format attığım cdde cdkey filan istemediği için modifiyeli. Neyse her açılışta bu yazı geliyor. Arada bir uzun uğraş masaüstü geliyor ama yeniden başlatınca yine gidiyor...
Yaptığım işlemler...
1- Sistem32 içerisindeki ntoskrnl.exe dosyasını netten indirip değiştirdim...
2- Farklı bir cd ile format attım.
3- Onarma işlemi yaptım.
Sorun hala çözülmedi. Sorun nedir. Bu dosyanın işlevi nedir ? Nasıl çözebilirim ?
Yardımlarınızı bekliyorum....:mellow: