NTLDR.Com

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba öncelikle iyi günler diliyorum uzun süredir windows yerel disk sürücülerimi kullanamıyorum yani açmaya çalıştığımda resycled/ntldr.com dosyası eksik veya adı değişmiş diyor ancak başlat ta çalıştır seçeneğine d: veya c: yazıyorum ya da araştır seçeneğiyle kullanıyorum ntldr.com dosyasını nerden edinebilirim yada ulaşabiliyorsanız upload edebilir misiniz Not: dosya c klasöründeki korunan ve gizlenen işletim dosyalarından resycled klasörünün içinde. lütfen yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D yok be klasörde hiç dosya yok

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Abi bence sen avg indir bilgisayarını bi güzel tara. İnşallah düzelir.

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
virusle ilgili değil ki dostum o dosyalar yok ve yeni format attım hala sorun yaşıyorum dediğim gibi resycled klasörü içerisindeki ntldr.com dosyası yok :(

suleyman242

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ntldr bir sistem dosyasıdır ancak ntldr.com diye uzantısı yoktur. ntldr.com isimli dosya bilgisayara bulaşan bi solucan yada spy dır. Aynı sorunla bende iş yerimde pclerde karılştım . Flash disklerden bulaşan malware solucan vs.
google da olhrwef.exe yazıp aratırsan temizleme yolları anlatılmış
kolay gelsin

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bilgisayarda arattım C:/ içerisinde normalde görünmeyen adı NTLDR olan bir dosya buldum
http://rapidshare.com/files/189346269/ntldr.rar.html
buraya upload ettim, tekrar ediyorum, programla arayınca C: içerisinde, program files vs yanında ortalıkta görünüyor, ama açınca bişi görmüyoruz, istersen bir deneyebilirsin...

Reaksiyon puanı
2,148
ntldr duydum ama ntldr.com hiç duymadım aradım dediğin yeri bulamadım

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
c diskimi açamıyorum dosyanın olmamasından dolayı neyse bi format daha atayım ben ...

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
başlangıç diski ile açıp kopyalaman lazım zaten bilg açılmadığını biliyorum

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o dosyayı bulsam ztn açıp kopyalamak en kolayı kısmı :(

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bendeki dosyayı kopyalayıp linkini verdim 2 önceki mesajıma bakarsan indirip deneyebilirsin.

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

olympus41

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım aynı olay benimde başıma geldi autorun virüsü ile ilgili bir olay sen zannedersem bi şekilde sürücülerdeki autorunları silmişsin. şimdi tıklayınca autorun olmadığı için hata veriyor. ComboFix i indir tarat bu dosyları ve bunula alakalı 3-4 dll uzantılı dosyayı siliyor ve sistem düzeliyor. Garip bu dosyları Antivir virus olarak görmüyor ama combofix hemen hallediyor.

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Autorun.inf dosyalarını silip yeniden başlat. Eğer virüs silinmişse ve aktif değilse sorun çözülür. resycled adındaki klasörüde kaldır. Kaldıramıyorsan unlocker adındaki programı google'dan yada forumdan bul onunla kaldır.

AhmetCyber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim combofix programıyla sorunum çözüldü hepinizden Allah razı olsun...