Nova serisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omrbrnre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Ekranı iyi değil sadece bu olsa göz ardı edilir ama ısınan da bir cihaz.Yoksa genel olarak güzel özellikleri var özellikle de tasarımı 1 numara benim için.
A71 in kamerasını b
Ekranı iyi değil sadece bu olsa göz ardı edilir ama ısınan da bir cihaz.Yoksa genel olarak güzel özellikleri var özellikle de tasarımı 1 numara benim için.
a71 in kamerasını beğenmedim aynı şekilde mi9t gece çekimi kötü diyorlar

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
A71 in kamerasını b

a71 in kamerasını beğenmedim aynı şekilde mi9t gece çekimi kötü diyorlar
O zaman biraz daha biriktirip p30 pro 2. El temiz alınır.Gece çekimi de iyi olan orta veya orta üst segmentte telefon zor bulunur.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Hocam Nova5t yı dün Teknosa da inceledim.Cihazı 15 dk kullandım.Dediğin gibi cihaz ısınıyor.Bana garip geldi.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Aslında çok profesyonel olmasına gerek yok Nova beklentimi karşılarmı bilmiyorum
Nette inceleme örnekleri olur izle bak beklentilerini karşılıyorsa al şahsen ben alırken çok bakmıyorum kameraya sosyal hayat olmadıktan sonra kamera olsa ne olmasa ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Nova5t yı dün Teknosa da inceledim.Cihazı 15 dk kullandım.Dediğin gibi cihaz ısınıyor.Bana garip geldi.
Bana da garip geliyor ama ısınıyor yapacak bişi yok o tasarımın güncel modeli çıkar da amoled ekranı falan gelirse harika olur.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam orasıda beni aşıyor 3000-4000₺ kamera ve batarya kısmından güçlü cihaz arıyorum
Hocam alacağın telefonu söylüyorum OnePlus 7T al arkana bile bakma senin yerinde olacaktım garantiyi sallamazdım gider 7T alırdım canavar gibi telefon

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
2018'in amiral gemisi ve MI9T'den daha iyi en azından icinde SD845 var
Benim bazen aklımdan ne geciyor hocam biliyor musun acaba 2-3 sene Mi9T kullanip 7T'ye mi gecsem ?
Çok zarar etmeden geçebilirsen hemen de geçilir rahat 5 yıl da götürür bence bi sıkıntı olmadığı sürece bu arada 7 pro 7tden daha iyi gibi geldi bana ama çokta bakamadım emin değilim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
2018'in amiral gemisi ve MI9T'den daha iyi en azından icinde SD845 var
Benim bazen aklımdan ne geciyor hocam biliyor musun acaba 2-3 sene Mi9T kullanip 7T'ye mi gecsem ?
3 sene sonra Oneplus sağlam bi cihaz çıkarır,7t yi unutursun.Benden sana tavsiye mi9t güzel cihaz,bozulana kadar kullan.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
3 sene sonra Oneplus sağlam bi cihaz çıkarır,7t yi unutursun.Benden sana tavsiye mi9t güzel cihaz,bozulana kadar kullan.
Mİ9T'yi kullanırım kullanmasına da 5 sene kullanmam çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor bende telefonun elimde kalmasını istemiyorum aynı durumu 5s'te yaşadığımdan biliyorum

f

hocam alırım da garanti kafamı karıştırıyor
hocam sana demedi bana dedi onu

7t yi unutursam 8t veya 9 alırım bende

ablam yeni telefona geçemedi ki Mİ9T'yi bozulana kadar kullanayım halen elimde Galaxy A7 2015 var

Son düzenleme:

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hocam alacağın telefonu söylüyorum OnePlus 7T al arkana bile bakma senin yerinde olacaktım garantiyi sallamazdım gider 7T alırdım canavar gibi telefon
İşte garanti kafamı karıştırıyor bu mesajı kastetmiştim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Mİ9T'yi kullanırım kullanmasına da 5 sene kullanmam çünkü teknoloji çok hızlı gelişiyor bende telefonun elimde kalmasını istemiyorum aynı durumu 5s'te yaşadığımdan biliyorum

hocam sana demedi bana dedi onu

7t yi unutursam 8t veya 9 alırım bende

ablam yeni telefona geçemedi ki Mİ9T'yi bozulana kadar kullanayım halen elimde Galaxy A7 2015 var
Hocam snapdragon için değer,umarìm bi gün Oneplus alırsın.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Hocam snapdragon için değer,umarìm bi gün Oneplus alırsın.
İnşallah hocam
İnan ben OnePlus kullanmayı çok istiyorum 6T'den beri bu markanın hayranıyım özellikle Oxygen arayüzünü deneyimlemeyi çok istiyorum yorumumdan Mİ9T'yi sevmiyor musun anlaşılmasın telefonumu çok seviyorum memnunum da hatta ablamı bu telefon için zar zor ikna ettim 9 ay psikopat gibi araştırma yaptım ve buna fazlası ile değdi özellikle MIUI arayüzünü çok seviyorum fakat OnePlus kullanmayı hep istemişimdir
Bu arada Mİ9T'yi en fazla 4 sene kullanıp iş hayatına girince OnePlus'a geçmeyi düşünüyorum Xiaomi ve OnePlus candır gerisi yalandır benim için

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İnşallah hocam
İnan ben OnePlus kullanmayı çok istiyorum 6T'den beri bu markanın hayranıyım özellikle Oxygen arayüzünü deneyimlemeyi çok istiyorum yorumumdan Mİ9T'yi sevmiyor musun anlaşılmasın telefonumu çok seviyorum memnunum da hatta ablamı bu telefon için zar zor ikna ettim 9 ay psikopat gibi araştırma yaptım ve buna fazlası ile değdi özellikle MIUI arayüzünü çok seviyorum fakat OnePlus kullanmayı hep istemişimdir
Bu arada Mİ9T'yi en fazla 4 sene kullanıp iş hayatına girince OnePlus'a geçmeyi düşünüyorum Xiaomi ve OnePlus candır gerisi yalandır benim için
Açıkçası ben öyle hobi olarak çok telefon araştırdım neredeyse hepsine bakmış yorumlarını okumuştum bişey dikkatimi çekti her telefonda illaki bir problem çıkarken ufak yada büyük oneplus da şaşırtıcı şekilde hiçbir şikayete rastlamadım.Oneplus kullanıp memnun olmayan yok genelde appledan geçenler beğenmez ama onlar bile hayran kalmış adamlar cidden yapmış bu arada ömrümden bir gün kalsa da bende alacağım oneplus ne pahasına olursa olsun ?

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
Aslında kardeşimiz ısrarla nova almayı düşünüyor...sizde ısrarla başka seçeneklere zorluyorsunuz...o bir kere Nova ya abayı yakmış...aslında sevdiği modeli alsın nova seviyor...

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Hocam Nova alsın benim için sorun yok.Ben cihazı arkadaşa anlattım,tercih onun.
Yok aslında paramı boşa harcamak istemiyorum en mantıklı seçimi istiyorum aklımda mi9t reno2z ve nova var evet oneplus mükemmel ama garanti kafamı kurcaladı. İphonedan geçicem çekimler ve batarya iphoneu aratmasın yeter

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yok aslında paramı boşa harcamak istemiyorum en mantıklı seçimi istiyorum aklımda mi9t reno2z ve nova var evet oneplus mükemmel ama garanti kafamı kurcaladı. İphonedan geçicem çekimler ve batarya iphoneu aratmasın yeter
Iphone dan sonra seni nova5t memnun eder.androidde ios sadeliğini en iyi veren markalardan biridir Huawei.Batarya konusunda piyasada huaweinin rakibi yok zaten.Kamera konusunda arka olsun ön olsun gayet başarılı.Cihazı alìrsan ısìnma olayìna bak.Senin keyfini belki bu unsur kaçırabilir.

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Iphone dan sonra seni nova5t memnun eder.androidde ios sadeliğini en iyi veren markalardan biridir Huawei.Batarya konusunda piyasada huaweinin rakibi yok zaten.Kamera konusunda arka olsun ön olsun gayet başarılı.Cihazı alìrsan ısìnma olayìna bak.Senin keyfini belki bu unsur kaçırabilir.
Isınmaya pek takmıcam gece çekimleri de başarılı ise tamamdır ya teşekkür ederim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Isınmaya pek takmıcam gece çekimleri de başarılı ise tamamdır ya teşekkür ederim
Gece performansì iyi,bulunduğun ortamda ışık çok az olduğunda gece modunu kullanıp 5 saniye uzun pozlama yaparakta güzel fotoğraflar çekebilirsin.

omrbrnre

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Gece performansì iyi,bulunduğun ortamda ışık çok az olduğunda gece modunu kullanıp 5 saniye uzun pozlama yaparakta güzel fotoğraflar çekebilirsin.
Bugün nova ve a71 incelerken yakından ön kamera ile çekerken odaklamadığını farkettim aynaya bakma misali bu normalimi?