Nova 5t mi A71 mi

Ronen7282

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tüm özellikler bakımından incelendiklerinde sizce hangisi alınmalı? nova 5t işlemci olarak çok sağlam telefon ama ıps ekran olması ve bataryasının düşük olması kalitesine biraz zarar veriyor.lütfen hangi telefon enden alınmalı neden alınmamalı diye yazarsanız memnun olurum.

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Nova 5T artıları; kasa kalitesi, kamera kalitesi, işlemci
A71; batarya, ekran
-------------------
Nova 5T öneririm.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Tüm özellikler bakımından incelendiklerinde sizce hangisi alınmalı? nova 5t işlemci olarak çok sağlam telefon ama ıps ekran olması ve bataryasının düşük olması kalitesine biraz zarar veriyor.lütfen hangi telefon enden alınmalı neden alınmamalı diye yazarsanız memnun olurum.
Ekran,ön kamera,video,hoparlör A71 arka kamera,performans,batarya Nova5t. Batarya olayında günlük kullanım performanslarì aynı olsada uzun vadede batarya dayanıklılığında Nova5t bir adım önde.Performans ve uzun ömürlülük tarafında Nova5t avantajlı olsada ısınma olayı bu cihazın kalitesine gölge düşürüyor.Ben senin yerinde olsam A71 alìrdım.Nova5t güzel cihaz olsada ısınmayla yüzleşmek keyfini kaçìrabilir.

Ronen7282

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ekran,ön kamera,video,hoparlör A71 arka kamera,performans,batarya Nova5t. Batarya olayında günlük kullanım performanslarì aynı olsada uzun vadede batarya dayanıklılığında Nova5t bir adım önde.Performans ve uzun ömürlülük tarafında Nova5t avantajlı olsada ısınma olayı bu cihazın kalitesine gölge düşürüyor.Ben senin yerinde olsam A71 alìrdım.Nova5t güzel cihaz olsada ısınmayla yüzleşmek keyfini kaçìrabilir.
Uzun ömürlülük bakımından sence hangisi daha iyi ?

ICEWOLF2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
nova kamera ve işlemci açısından daha güçlü ama batarya konusunda aynılar ve aynı sürede şarj oluyorlar oyun oynıyacaksan nova 5t yi al

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
Isınma kullanıma bağlı eğer çok oyun oynar veya çok uzun süre video çekerseniz doğru ama günlük kullanımda fazla sorun olmaz. Kamera önemliyse Nova 5T alın.

Ronen7282

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Uzun ömürlülük açısìndan Nova5t daha iyi ama ısınma olayı benimde kafamı kurcalayan o.Cihazı alırsın ısınma yoksa 5 yıl kullanìrsìn,ısìnma varsa iade edersin.
teşekkür ederim.çok yardımcı oldun.

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Batarya konusunda ikisi de aynı sürede gidiyor ve nerdeyse aynı sürede şarj oluyor. Kasa kalitesi olarak Nova 5T daha iyi, kamera da ise video çekmeyi daha çok seviyorsan A71, Fotoğraf çekmeyi daha çok seviyorsan Nova 5T lensleri daha kaliteli. Oyun ve performans olarak işlemci farkıyla kesinlikle Nova 5T. Isınma konusunda ise şarja takılıyken oyun oynarsan ya da çok video çekersen bütün telefonlar ısınır. Onun dışında kronik bir şikayet görmedim. Samsung'un eski A serisi modellerindeki dayanıklılık ve kalite yeni A serilerinde yok. Ama A71 modeli de fiyatına göre özellikleri oldukça iyi.

MuhammedAli07

Asistan
Reaksiyon puanı
48
A71

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444

hardcore mobil oyuncuyum diyosan nova 5t al ama aradasırada oynayıp sosyal medyada daha çok takılacaksan a71 al ama boyut farkı fazla a71 6.7 inc gerçekten büyük telefon

Reaksiyon puanı
4
nova ne bisiklet markası falan mı
a71 almalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

nova ile pubg oyna ardından arkasını çıkarıp içine kek koy pişir ye

nova ne bisiklet markası falan mı
a71 almalısın

nova ile pubg oyna ardından arkasını çıkarıp içine kek koy pişir ye
3-5 ay sonra beni bulun bu dediğimi rez alın