Nova 5t isinma kasma sorunu

EmirhanA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Herkese merhabalar ben nova 5t ile ilgili bazı sorular oluştu kafamda bir yerlerden okuyorum nova 5t almayin ısınma problemi var kasma yapıyor bazıları ise hiç bişe yok alin diyor

Nova 5t yi kullanan arkadaşlar lütfen cevaplarmisiniz ısınma kasma yada sizi üzecek bir durum oldumu onerirmisiniz o paranın değerini hakediyormu şimdiden hepinize teşekkür ederim.

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Arkadaşım dört aydır Nova 5T kullanıyor. Bahsedilen ısınma ve kasma sorunlarını bugüne kadar yaşamadı. Evet bir kaç saat pubg oynadığı zaman bir de şarja takılıysa ısınıyor telefon diğer her marka ve modelde olduğu gibi ama kasma yaşamıyor. Hatta bu ısınma sorunuyla ilgili bir youtube videosu bile çekildi ve ısınma sorunu olmadığı ispatlandı. Cihazın performansı çok iyi. Pubg oynamayı öğrettiğim adam Nova 5T aldıktan sonra ne zaman oynasak benden fazla kill alıyor.

Moscowhakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar ben nova 5t ile ilgili bazı sorular oluştu kafamda bir yerlerden okuyorum nova 5t almayin ısınma problemi var kasma yapıyor bazıları ise hiç bişe yok alin diyor

Nova 5t yi kullanan arkadaşlar lütfen cevaplarmisiniz ısınma kasma yada sizi üzecek bir durum oldumu onerirmisiniz o paranın değerini hakediyormu şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Moscowhakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Admin benim buraya nova 5t ile ilgili yazdigim yazi 4-5 gün sonra neden silinmiş?