Mali654987
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 379
Nova 5T android mi (güncelleme alır mı) bunu merak ediyorum
Nova5t de android de,google servisleride var.Nova5t güncelleme alıcak.Nova 5T android mi (güncelleme alır mı) bunu merak ediyorum
Evet güncelleme alıcak android işletim sistemi var ve google servisleri mevcutNova 5T android mi (güncelleme alır mı) bunu merak ediyorum
ilerde sıkıntı çıkar mıEvet güncelleme alıcak android işletim sistemi var ve google servisleri mevcut
Android le gelen bir telefon ve güncellemeleri alacak çıkacak olan bütün güncelleme listelerinde yerini alıyor zaten ileridede sana sorun çıkartmayacak yegane telefonlardan birisi diye düşünüyorum o fiyat bandında kirin 980 7nm bir işlemci olması çok çok iyi.Nova 5T android mi (güncelleme alır mı) bunu merak ediyorum
Valla reis aldığım bilgiler araştırmalarım sonucu o nova5t denilen makina şuan piyasaki çoğu üst segment telefonlarla kafa kafaya gidiyor hatta ve hatta cebinden bile çıkarır çünkü 8 çekirdek ve kirin 980 işlemcisi var sıkıntı yaşaman imkansız 6 gb rem 128 depolaması var fiyaf performan canavarı diyebilirim paran varsa gözün kapalı al benceilerde sıkıntı çıkar mı
ben şu anda birazcık suya ve toza dyanıklı telefonlar dikkatimi çekiyor bu şekilde güzel telefon çıkarsa gözüm kapalı alabilirimValla reis aldığım bilgiler araştırmalarım sonucu o nova5t denilen makina şuan piyasaki çoğu üst segment telefonlarla kafa kafaya gidiyor hatta ve hatta cebinden bile çıkarır çünkü 8 çekirdek ve kirin 980 işlemcisi var sıkıntı yaşaman imkansız 6 gb rem 128 depolaması var fiyaf performan canavarı diyebilirim paran varsa gözün kapalı al bence
Huawei'nin bütün telefonları Android ve güncelleme alacak. Google servisleri olmayan cihazlarıda aynı şekilde güncelleme alacak. Android açık kaynaklı bir sistem Google'ın tekelinde değil. Huawei Servisleriyle gelen cihazlar güncelleme almayacak gibi yanlış bir algı oluşmuş sayfada böyle bir durum söz konusu değil.Nova 5T android mi (güncelleme alır mı) bunu merak ediyorum
evet nova 5t android oldukça hızlı bir telefon benim abim telefondan çok memnun güncellemede alıcak.(yazılımı geldiçe)Nova 5T android mi (güncelleme alır mı) bunu merak ediyorum