Notebook'da Ram Yeterliliği

Blurryface3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaz a dogru notebook almayi dusunuyorum 5 sene dayandi eski notebook um ve copu boyladi. Simdi kafamda soyle bir dusunce var oyun icin ps4 pro almayi dusunuyorum boylece istedigim yuksek sistem ozl. Vs isteyen oyunlari (bf1 gibi) daha uygun fiyata konsol da oynuycam. Notebook un copu boyladigini soylemistim yerine daha cok eski oyunlar fifa 2007 cs 1.5 1.6 half life nfs tarzi oyunlar ve simdiki fazla sistem gucu gerektirmiycek oyunlari oynamak istiyorum m&b warband vs yani pc yi zorlamiycak dusuk-orta oyunlar onun disinda normal kullanim icin falan. 8 gb ve 16 gb ram arasinda gidip geliyorum ps4 pro alacagim icinde fazla cikamam fiyat olarak ve laptop dedigim gibi normal bir kullanim olacak o yuzden 16 gb almamin anlami var mi bosuna fazla para harcamak istemiyorum. Simdiden teskkurler ..

Blurryface3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar pc toplamayi istiyordum ama hem ps4 pro ve ekstra da tv alinacak ona seneye eve cikmayi dusunuyorum cunku. Pc toplarsam en az 2,5 -3 bin den asagi olmayacak ve ekipman klavye fare kulaklik vs fazla para gidecek o yuzden boyle bir dusuncem olustu siz ne dersiniz notebook yerine pc mi toplamaliyim?

lApRaNaXl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Seçme imkanın olduğu için kesinlikle masaüstü almalısın, ne ne alcağını şimdiden planmanın pek anlamı yok çünki yeni şeyler gelicek almaya yakın bir zaman nasıl bişey toplayacağını düşünmelisin :) Masaüstü dizmeninn avantajı aynı fiat aralığında kesinlikle laptobun üstünde daha keyif alacağın bir pc olur, tek eksiği her yere kolay taşıyamassın ama daha keyif verir..

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Tasima derdin yoksa masaustu al. Daha yuksek grafik ve 60 fpsnin tadini cikar.

Blurryface3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1