Notebook Web Cam Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stormpc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stormpc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. HP Compaq Presario CQ57-470ST notebookum var.

Sorunu facebook tan görüntülü konuşma yapmaya başladıktan bazen 1-2 dk bazen 3-5 dk bazende 15-20 dk gibi sürelerde web cam zoom moduna geçiyor ve zoom da kalıyor. 1 kaç dk sonrada zoom modundan çıkıyor ve normale dönüyor. Ama masaüstündeki foto çekme programında youcam de bir sorun yok normal bir şekilde çalışıyor.

Bunun için 3 kere win7 Ultimate - Home Basic versiyonlarını kurdum. Hp sitesinden tüm güncel driverlerini indirip kurdum. Pc deki tüm yazılımları güncelledim. Tüm internet tarayıcıları ile denedim ( Explorer,Mozilla,Crome vs..) yine zoom sorunu var.

Müşteri hizmetlerini aradım sizin notebookta yüz tanıma özelliği var. O yüzden yapıyor olabilir dedi. Youcam diye bir program var onun son sürümünü indirdim. Yine sorun çözülmedi. Müşt. Hizmetleri yüz tanıma özelliğini kapatın dedi bir 1-2 şey tarif etmeye çalıştı ama oda sorunu çözemedi. Servise göndereyim bakın sorunu çözün diyorum. Bana biz serviste facebook açıp kontrol edemeyiz diyor. Böyle bir saçmalık görmedim ben işin içinden bir türlü çıkamadık arkadaşlar. Bu sorunla karşılaşan varmı aranızda acaba ? yada kameranın zoom yüz tanıma özellini kapatmasını bilen varmı aranızda ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendee aynı sorunu yasıyorum çözüm buldunuzmu acaba ?