Notebook Un Ekran Gelmiyor Acil Yardım !

tamer854

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Sayın Arkadaşlar Öncelikle Size Sorunumu Anlatmak İstiyorum En İyi Size Olayın Tamamını Anlatıyım

Arkadaşlar dün gece bilgisayarda oyun oynarken oyundan bir çıkım dedim canım sıkıldı masaüstene geldim ve hdd den garip garip takılma sesleri geldi tık tık tık diye sesler geldi ve bilgisayardaki ekran dondu bunun üzerine bende 5 dk dan sonra bilgisayarın açma tuşuna basılı tutup kapattım sonra tekrar açmaya çalıştığımda ekran gelmedi sonra arkadaşlar bilgisayarın arka panelini açtım ramleri ve bios pilini vede hdd söküp tekrar taktığımda arka panelini kapattım bu sefer prize tekrar takınca bilgisayarın ne ekran kartı fan sesi ne hdd sesi hiçbirin den ses gelmiyor du daha öncede böle bi sorunlar karşılaştım bu bilgisayarda ama ekran gelmediği vaziyette ekran kartı sesi falan geliyordu servise götürünce
servisdeki usta ekran kartı yanmış dedi harici bir ekrana taktı harici ekranda görüntü gelmedi sonra servisten tekrar aldım ve eve götürdüm kendimde de harici bir ekran vardı ve takınca ekran geldi servisdeki adama ben ne deyim usta mı çırakmı belli deil evet arkadaşlar şimdi de notebook dan ne ekran kartı sesi ne de hdd sesi geliyor fakat numlock tuşlarının ışıkları yanıyor şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum....