Notebook tavsiye

kormikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar http://www.pcdepo.com/m...notebook-urun10574.html
bu laptop u almayı düşünüyorum ama bu kadar para vermişken bu fiyat aralığında en iyi laptop u almak isterim bu yüzden sizden tavsiye istiyorum 3000 tl civarında msi ge60 2oe dışında farklı bir laptop önerebilir misiniz? yoksa kararımdan şaşmayıp msi ı alayım mı bir de pcdepo dan alcam ama daha önce burdan hiç alışveriş yapmadım güvenilir midir?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar http://www.pcdepo.com/m...notebook-urun10574.html
bu laptop u almayı düşünüyorum ama bu kadar para vermişken bu fiyat aralığında en iyi laptop u almak isterim bu yüzden sizden tavsiye istiyorum 3000 tl civarında msi ge60 2oe dışında farklı bir laptop önerebilir misiniz? yoksa kararımdan şaşmayıp msi ı alayım mı bir de pcdepo dan alcam ama daha önce burdan hiç alışveriş yapmadım güvenilir midir?

Siz o fiyata alabileceğiniz en iyi laptopu seçmişsiniz zaten, pcdepo.com güvenilirdir..

Reaksiyon puanı
16,128
ondan iyisi 4-5-10bin lira şeklinde olur monster marka ama o harika zaten başkasına bakma daha çok kafan karışır.

Reaksiyon puanı
16,128

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
aradaki fiyat farkı tercihini şekillendirsin. ikisini de alsan bence kar edersin. ne kadar harcamak istediğine kalmış artık.

eğer ben bu msi modelinde ssd olsa bunu alacaktım ama şimdi lenovoyla eş fiyatta başka bir model msi aldım.

ayrıca lenovo da ki hdd de 5400 rpm. bu tarz şeylere dikkat edersen seçimin de kolaylaşır.

kormikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aradaki fiyat farkı tercihini şekillendirsin. ikisini de alsan bence kar edersin. ne kadar harcamak istediğine kalmış artık.

eğer ben bu msi modelinde ssd olsa bunu alacaktım ama şimdi lenovoyla eş fiyatta başka bir model msi aldım.

ayrıca lenovo da ki hdd de 5400 rpm. bu tarz şeylere dikkat edersen seçimin de kolaylaşır.
bende hdd var 7200rpm o sorun olmaz :D msi a da sonradan ssd takabilirim :D sanırım msi a daha yakınım :) ama kafamı karıştan dediğim gibi ekran kartı, sonuçta oyun oynayacağım ekran kartı daha iyi bi laptop almak daha mantıklı gibi geliyor hem de daha ucuz

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
GTX765M yeni bir kart, Driver güncellemeriyle çok daha güçlü olacaktır. GT650M SLi GTX670M seviyesinde, Her oyunun SLİ desteği yok SLİ desteği olmayan oyunlarda GTX765 açık ara önde olacaktır, SLİ olduğu için ısınma iki katına çıkacaktır, MSI'da ki işlemci lenovo y500 de ki işlemciden çok daha üstün, uygulamaları daha hızlı açabileceksiniz, oyunlarda da fps artışında önemli rolü var. SLİ deyip de ikinci ekran kartını göndermeyen çok site var. Ürünün vatan bilgisayarda satışı yapılırken ikinci ekran kartı gönderiliyordu, bunda gönderirler mi bilmem, alacaksanız kesinlikle bunu sorun..

kormikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu yazından sonra kesinlikle kararım msi :D çok teşekkür ederim :)

kormikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lenovo Y510p sli modeli nası peki gerçi daha türkiye ye gelmedi ama

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Reaksiyon puanı
16,128
sli'a çok ümidini bağlama kimine göre performansı artırıyor kimine göre düşürüyor daha deneme şansım olmadı bence sli ile uğraşma.

kormikaze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar teşekkür ederim MSI GE60 2OE-047XTR modelini aldım