Notebook Pil Sorunu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ubeyd-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ubeyd-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Notebook'um şarj durumunda değilken, pil seviyesi %45 seviyesine geldiğinde hiçbir uyarı vermeksizin kapanıyor. Bunun nedeni ne olabilir?

luisjavier

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de var. Pil ömrünün azalmasıyla ilgili bir durum olabilir. EVEREST ile kontrol ettiğimde, pil kapasitesinin tasarlanan kapasitenin yarısından daha az bir seviyeye düştüğünü gördüm. Nedeni bu olabilir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
anladıgım kadarıyla pil ömrünü tamamlamış pc'nın garantisi bitmedi ise ara yenisini yollasınlar sana..

sui

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde benzer bir sorunum var ve garanti sürem de doldu, artık maliyetini araştırma zamanı gelmiş galiba.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
En fazla 3 ay oluyor notebookların batarya garantisi. Neredeyse tüm markalarda böyle, 2 yıl zannetmeyin.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
benim acer5720ninde pil rahmetli oldu...sahi ne yapacağız?

berna89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben samsung R580 kullanıorum. 18 eylül de almıştım. ilk açtığımda pilini %100 doldurup çıkardım. bikaç gün önce pilini kullanmak zorunda kaldım, taktım. işim bitince doldurmak için pirize taktım. %80 e kadar doluyor. %80 gelince prize takılı, dolmuyor yazıo. bunun nedeni ne olabilir acaba?

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Notebook pilin maalesef duzensiz sarjdan dolayi omrunu tamamlamis bu durum kullanim hatasina girer ve herhangibir garantiside yoktur. Bu adrese girip kendi notebook unuza ait gerekli yedek parcayi uygun fiyata temin edebilirsiniz.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bios ayarlarına bakın pil ile ilgili kücük bir uygulama var doldur boşalt işlemi yapar bu sayede piliniz normale dönebilir tabıkı her notebookda olmayabilir yoksada yapacak bir şey yok

berna89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biosdan o uygulamayı nasıl bulabilirim acaba?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
biosda battery ile alakalı bir başlık var oraya dal

berna89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam sanırım oldu %81 ve doluyor diyor. smart battery die bişey vardı enable idi disable yaptım. şarj doluyor ama inşallah dogru yapmışımdır. teşekkür ederim

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
cidden şu bataryaları ya ucuzlatsınlar yada artık nükleer batarya vs yapsınlar:)ruslardan ümitliydim ama...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Benim laptopun bataryasının da ömrü doldu şimdi 200 tl verecekte batarya alacak..:D

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamam sanırım oldu %81 ve doluyor diyor. smart battery die bişey vardı enable idi disable yaptım. şarj doluyor ama inşallah dogru yapmışımdır. teşekkür ederim
doğru yapmışsın bende samsung kullanıcısıyım pil ömrünü uzatmak için kullanılan bir uygulamadır tamamen.uzun süre şarjda kullancaksan enable yani %80 e kadar doldurur ve orada sabit tutar yada doldurman gerekiyorsa disable yap %100 e kadar dolar
her hangi bir arıza vs yok

__HaN__

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar

ben toshıbanın A200-1BP modelini kullanıyorum...laptop tan lcd ye görüntü vermek istedim..ne olduysa F5 tuşuna bastıktakn sonra oldu....laptop kapandı açıldı..açılırken tekrar kapandı...

pil takılı iken çalışıyor...
üzerinde pil yokken direk elektrikle çalışıyor...
fakat pil takılı iken elektriğe taktığımda bilg çalışmıyor...dolayısıyla pil de şarj olmuyor...yeni pil de aldım...acaba çalışmama sebebi ne olabilir??

şimdiden tşk ederim...