Notebook kontenjanlı açılıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guilass
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

guilass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açılmıyor başlıklı konuya da yazdım ama çözüldü ibaresi olunca sanırım dikkat çekmiyor.
Acer extenza 5630 EZ Notebook. Yaklaşık 4 ay önce aldım ancak haftasında şöyle bir sıkıntı oldu. Makine günde 2 ya da 3 kezden fazla açılamıyor. Sabah açıp bakıyorum, kapatıp akşama gelip açıyorum sorun yok. Ancak kapattıktan bir kaç saat sonra açmaya kalktığımda asla açılmıyor. Tık yok. Üç beş saat sonra açılıyor. Bir keresinde ertesi güne kadar bekledim. Servise götüreceğim ama Bios güncellemeyle halledilebilecekse onu denemeden götürmeyeyim. Tabii Bios güncellemenin inceliklerini açıklayana bir arkadaşım olursa ancak cesaret edebilirim. Dosya adı değiştirme vs. gibi detayları anlatabilecek bir arkadaş mutlaka çıkacaktır diye umuyorum.
Teşekkürler şimdiden.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Arkadaşım yerinde olsa idim bi dk beklemez servise verirdim. Mekanik bir sorun olabilir. Yazılımsal olduğunu hiç sanmıyorum. İlerde bir parçası yanar elinde kalır.

guilass

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam teşekkürler, sanırım en doğru yöntem bu olacak.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
arkadaşım batarya tamamen bitmiş olabilir mi?

Batarya eğer tamamen bittiyse bazen fişi taktığında dahi çalışmaz...

bataryayı söküp fişi takıp çalıştırıp tekrar kapatmak sonra bataryayı takıp şarj etmek gerekebilir bu bahsettiğim durum milyonda 1 ihtimal...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
ya kusura bakma konuyu bölüyorum ama başlık çok hoşuma gitti :D

The-Ram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
selamlar,

extensa 5630 modellerinde böyle bir sorun var. servise verirseniz garanti dahilinde anakart değişimi yapılacaktır.