Arif Kahramanli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu I ki telefonun arasinda Gidib geliyorum cevaplarsaniz sevinirim
dostum kurallarda açık bir şekilde belli ediniz diyo senin yurt dışında yaşicanı kim bilcekYa ben yurdisinda yaaiyorum dolar olarak xs plus ve Note9 ayni fiyatta olabilirmi?
Xs plus 100 200 dolar daha pahalı olabilirYa ben yurdisinda yaaiyorum dolar olarak xs plus ve Note9 ayni fiyatta olabilirmi?
Şu Note 9 da sd 855 olacaktı varya...XS Plus gibi.A12 ezer
Note Serisinin güncel işlemciyle gelmesi gerekiyor.Rakamsal olarak koyulan fiyat farkını bir yerde kapatmak lazım yani yeni nesil işlemciyi Samsung Note serisi ile kullanmalı.Mesela şu an Note 8 ile S9+'ın fiyatlar hemen hemen aynı fakat S9+'ın donanımsal ve yazılımsa l anlamda bir yığın artısı var.E bu Note serisinin büyüsü ne Samsung?Senin ana odağın buysa en azından yeni nesil işlemciyi Note ile piyasaya sürmelisin sen yine kamera,yazılım vs. yeniliklerini S serisinde yapŞu Note 9 da sd 855 olacaktı varya...
S le note arasında en belirgin fark s pen olmaya başladı neredeyse başka bi fark kalmadı, adamlar millet note 8 'le note 9 u kıyaslar nasıl olsa ikisi aynı kulvarda, s9 plusla kıyaslamazlar diye düşündükleri için bu kadar rahat davranıyorlar zaten lansmandada note 8 üzerinden yürüdüler s9 plus üzerinden değilNote Serisinin güncel işlemciyle gelmesi gerekiyor.Rakamsal olarak koyulan fiyat farkını bir yerde kapatmak lazım yani yeni nesil işlemciyi Samsung Note serisi ile kullanmalı.Mesela şu an Note 8 ile S9+'ın fiyatlar hemen hemen aynı fakat S9+'ın donanımsal ve yazılımsa l anlamda bir yığın artısı var.E bu Note serisinin büyüsü ne Samsung?Senin ana odağın buysa en azından yeni nesil işlemciyi Note ile piyasaya sürmelisin sen yine kamera,yazılım vs. yeniliklerini S serisinde yap
Aynen öyle.Edge'i bırakıp Plus çıkarmaya başlayınca oldu bunlarS le note arasında en belirgin fark s pen olmaya başladı neredeyse başka bi fark kalmadı, adamlar millet note 8 'le note 9 u kıyaslar nasıl olsa ikisi aynı kulvarda, s9 plusla kıyaslamazlar diye düşündükleri için bu kadar rahat davranıyorlar zaten lansmandada note 8 üzerinden yürüdüler s9 plus üzerinden değil
Bu I ki telefonun arasinda Gidib geliyorum cevaplarsaniz sevinirim
Ya abi Huawei iyi guzelde suya dayanikliligi sos konusu ve Huawei telefonlarin dayanikliligi Cox az digerlerine kiyaslaMate 20 Pro bekle derim.
Mate 20 Pro en az IP 67 sertifikasıyla gelir iPhone'da da var. Dayanıklılık olarak diğerleriyle aynıdır.Ya abi Huawei iyi guzelde suya dayanikliligi sos konusu ve Huawei telefonlarin dayanikliligi Cox az digerlerine kiyasla
Samsung fotosu kullanib da IPhone oneren insan ilk kez goruyorum)))))))İphone XS bence yeni bir işlemciyle ve yeniliklerle gelicek en önemlisi hız olarak da normal olarak note 9 u geçecek..
Xs islemcisi dahha iyi olacak ama cok pahali olacakBu I ki telefonun arasinda Gidib geliyorum cevaplarsaniz sevinirim
Bütçe sıkıntım yok diyorsanız İphone Xs tabiki.Bu I ki telefonun arasinda Gidib geliyorum cevaplarsaniz sevinirim