Note5 Mi Iphone 6 Mı

raraavis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
unlock telefonlar var ya. zaten 4000tl yi tek telefona falan vereceksem kalsın. burada baktığım telefon ve pcler 4000 üzeri oldu toplam e orada o kadar fark olmayacaksa ne diye alayım ki?

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
6s'in kaç gb lık versiyonunu düşünüyorsunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony z2 vardı 1 yıl sonra tuş kilidi sorunu çıktı şimdi değişimde.yenisini bekliyorum geldiğinde değiştiricem. Note 5 i bekledim ama batarya ve diğer yazılım olarak bi esprisi olmadığından üzüldüm.şimdi aklımda en yakın çıkacak tlf 6s var. İnşallah güz bir model olurda alırım

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Note 5 tabi sorduğun soru mu ? İphone 6 şuan M9 ile beraber kamerada en geri telefon . Bilen bilir.

MehmetA097

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Note 4 al yazanlar olmus eger note4 hali hazirda varsa o satilip alinmaz ama ilk kez alacaksan note 5 al cok guzel bi telefon.

CrowLy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iş alanına göre degıse bilir nette daha aktiften taşırım web tasarım vb. alanlarda bi iş yapıyorsan belki anlık kalem ihtayaçın için falan note 5 daha iyi olabilir ama geri kalanlar için iphone 6 derim fakat o kadar para verceksen bekle iphone 6s'si az kaldı

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Hocam tamam tercih meselesi de iPhone 2g ile S6 edge plus biraz tuhaf oldu.

eren_ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar;

Birkaç yıldır galaxy note 2 kullanıyordum, artık telefonumu değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Daha önce hiç ios kullanmadım, iosa ayrı bir sempatim var ancak note 5 de kullanılan üst segment teknolojiyide es geçemiyorum.

Daha doğrusu soruyu şöyle sorayım, iphone 6 alsam pişman olur muyum?

İyi günler Hocam öncelikle,ben de sizin gibi şuan Samsung Galaxy Note 2 kullanıcısıyım ama Samsung,Note 2 android 5.0 güncellemesini alacak kapasitede bir cihaz iken güncellemeyi vermedi bu yüzden iphone 6s plus'ın çıkmasını bekliyorum,paranın hakkını Apple donanımsal olarak vermese de yazılımsal olarak fazlasıyla veriyor bu yüzden bütçemi ayırdım bekliyorum.Size gelince öncelikle kendinize bir soru sorarak başlıktaki soruya cevap bulabilirsiniz o da şöyle ;

''Cihazdan ve sisteminden ne gibi bir beklentim var?''

1)Benim gibi büyük ekran düşkünüyseniz ve oyun merakınız,root atma gibi donanım merakınız,serbest still dalış merakınız yoksa,benim cihazım düzenli güncelleme alsın,stabil çalışsın,2-3 foto çekeyim,müzik dinleyeyim,arada face whatsapp twitter instagram falan filan gireyim bazen de film izliyeyim diyorsanız iOS tam biçilmiş kaftan sizin için,tek korkum bataryanın ne kadar süre gittiği iphone 6 plusta 2915 mAh gücünde bir batarya vardı ama 6s plusta bu gücün düşeceği söyleniyor ama sistem onu da stabil ederse sorun çıkmaz,hep birlikte göreceğiz.Bunun dışında iphone 6 bükülüyor şöyle böyle diyenlere aldırış etmeyin arkadaşım iphone 6 plus kullanıyor ''Spigen Slim Armor'' marka kılıf aldı telefon taş gibi sert,bu genelde android kullanıp boş konuşanların ağzında sakız.

2)Eğer donanım merakınız varsa,ben telefon istemiyorum bilgisayar istiyorum,bana her şeyi yapsın çatır çutur sınırları zorlayayım,oraya buraya gireyim diyorsanız Android OS tam size göre,ama bu özgürlüğün yanında birtakım eksiler de var bir defa note 5 alırsınız sonu note 2 gibi olur sahip çıkmazlar güncelleme vermezler telefona,apple bu konuda çocuklarına gözü gibi bakan bir anne adeta ama derseniz ki bu benim için önemli değil note 5 gayet güzel bir cihaz tabi özverili bir kullanımda müthiş işler yapar.

Gelelim sonuca beklentiniz neyi işaret ediyorsa onu alınız,RAMmiş işlemciymiş bunu kimse sorgulamaz ama önemli olan şudur : ''O telefonu elinize aldığınızda vicdanınızın rahat etmesi.''

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
İyi günler Hocam öncelikle,ben de sizin gibi şuan Samsung Galaxy Note 2 kullanıcısıyım ama Samsung,Note 2 android 5.0 güncellemesini alacak kapasitede bir cihaz iken güncellemeyi vermedi bu yüzden iphone 6s plus'ın çıkmasını bekliyorum,paranın hakkını Apple donanımsal olarak vermese de yazılımsal olarak fazlasıyla veriyor bu yüzden bütçemi ayırdım bekliyorum.Size gelince öncelikle kendinize bir soru sorarak başlıktaki soruya cevap bulabilirsiniz o da şöyle ;

''Cihazdan ve sisteminden ne gibi bir beklentim var?''

1)Benim gibi büyük ekran düşkünüyseniz ve oyun merakınız,root atma gibi donanım merakınız,serbest still dalış merakınız yoksa,benim cihazım düzenli güncelleme alsın,stabil çalışsın,2-3 foto çekeyim,müzik dinleyeyim,arada face whatsapp twitter instagram falan filan gireyim bazen de film izliyeyim diyorsanız iOS tam biçilmiş kaftan sizin için,tek korkum bataryanın ne kadar süre gittiği iphone 6 plusta 2915 mAh gücünde bir batarya vardı ama 6s plusta bu gücün düşeceği söyleniyor ama sistem onu da stabil ederse sorun çıkmaz,hep birlikte göreceğiz.Bunun dışında iphone 6 bükülüyor şöyle böyle diyenlere aldırış etmeyin arkadaşım iphone 6 plus kullanıyor ''Spigen Slim Armor'' marka kılıf aldı telefon taş gibi sert,bu genelde android kullanıp boş konuşanların ağzında sakız.

2)Eğer donanım merakınız varsa,ben telefon istemiyorum bilgisayar istiyorum,bana her şeyi yapsın çatır çutur sınırları zorlayayım,oraya buraya gireyim diyorsanız Android OS tam size göre,ama bu özgürlüğün yanında birtakım eksiler de var bir defa note 5 alırsınız sonu note 2 gibi olur sahip çıkmazlar güncelleme vermezler telefona,apple bu konuda çocuklarına gözü gibi bakan bir anne adeta ama derseniz ki bu benim için önemli değil note 5 gayet güzel bir cihaz tabi özverili bir kullanımda müthiş işler yapar.

Gelelim sonuca beklentiniz neyi işaret ediyorsa onu alınız,RAMmiş işlemciymiş bunu kimse sorgulamaz ama önemli olan şudur : ''O telefonu elinize aldığınızda vicdanınızın rahat etmesi.''
Adam ozetlemis 😃 zahmet vermiş . Daha dogrusu ozet denmez 😃😃