Note5 Mi Iphone 6 Mı

Xenophobe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar;

Birkaç yıldır galaxy note 2 kullanıyordum, artık telefonumu değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Daha önce hiç ios kullanmadım, iosa ayrı bir sempatim var ancak note 5 de kullanılan üst segment teknolojiyide es geçemiyorum.

Daha doğrusu soruyu şöyle sorayım, iphone 6 alsam pişman olur muyum?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone 6 ; piliyle, kısıtlamalarıyla,kamerasıyla ,ekranıyla note5 e göre biraz pişman eder.Ben iphone6 nın o fiyatı hak ettiğini asla düşünmüyorum

Xenophobe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu ios işletim sistemini çok merak ediyorum bu meraktanda bir türlü kurtulamıyorum :)

Note 5 de harika bir cihaz bilmiyorum en sonunda kura çekeceğim sanırım

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Pişman olmazssınız. Ama malzeme kalitesi kötü cihazı köşesinde düşürseniz ekran yandan çıkıyor ve çatlıyor. Telefona iyi bakmanız lazım. Bir de Apple 6s'de radikal değişikliğe gider mi o da var. 9 eylül de tanıtılacak sanırım. 6s in özelliklerine bakıp ona göre seçim yapmalısınız. Alabiliyorsanız 6s daha iyi olur. Note 5'i başarılı bulmadım. S6'nın kalemli versiyonu gibi olmuş.

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Asla pişman olmazsınız. RAM'i, oyu buyu düşük diye sakın yargılamayın. App Store'daki uygulamaların hepsini sıkıntısız çalıştıran bir cihaz.

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kesinlikle çıktığı zaman iPhone 6s almalısınız. Apple kalitesini hiçbir yerde bulamazsınız. Ayrıca bir Apple ürünü alırken özelliklere bakmayın. Şu an iPhone 6, 1 GB RAM ile çoğu telefona fark atıyor. Hem iPhone 6s çok yüksek ihtimal 2 GB RAM ile gelecek. Evet, iOS 1 GB RAM ile harikalar yaratıyor fakat 2 GB RAM, iOS'i uçuracaktır. Şu anki iPad Air 2 bunun en güzel örneği. Hem meraklıyım demişsiniz, ben de Apple'a meraklıydım ve o zamamki bütçemden dolayı (19 Aralık 2013) iPhone 4 aldım. 512 MB RAM'e sahip fakat 2 GB RAM'li Android telefonlara fark atıyor. Bekleyebilirseniz kesinlikle iPhone 6s alın. 9 Eylül'de tanıtılacak ve muhtemelen 26 Eylül'de Türkiye'ye gelecek.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
İphone asla verdiğin parayı haketmez 2013ün teknolojisiyle çıkan telefon 2700 lira üstelik ne dayanıklılık var ne de su geçirmezlik gibi bir artısı ayrıca rakiplerinden fazla ısınır ve iphone alanlar şarj aletine bağımlı yaşar.İphone savunanları görünce aklıma hep şu örnek gelir 1800 lira maaşı olan adamı düşün bu adam 1250 lira kira versin kaldı 550 250 lira standart elektrik su doğalgaz internet vs olsun kaldı 300 200 de standart mutfak masrafı kaldı 100 e bu adam kendine de masraf yapacak illa ne oldu elde avuçta bişey kalmadı ama nedir bu adama bu maaş yetiyor mu yetiyor kimseye muhtaç mı değil fakat unutulan bir nokta var bu adamın atıyorum buzdolabısı bozuldu ne olcak bu sefer borçlanacak basit ve kaba bir şekilde iphone savunanlar da böyle nedir 1 gb ram yetiyor e sen 2 koy ilerde adamın aklında soru işareti kalmaz yok olmaz hadi koymadın koyduğun kadar para iste oda yok.Şu anda 16 gb iphone 6 2700 lira ise net 1000 lirayı sadece adı için ödüyorsun bu kdr net.Bu arada bana göre hiçbir telefon 1800 lira üstünü haketmez oda ayrı konu tabi.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar;

Birkaç yıldır galaxy note 2 kullanıyordum, artık telefonumu değiştirmenin vakti geldi diye düşünüyorum. Daha önce hiç ios kullanmadım, iosa ayrı bir sempatim var ancak note 5 de kullanılan üst segment teknolojiyide es geçemiyorum.

Daha doğrusu soruyu şöyle sorayım, iphone 6 alsam pişman olur muyum?
daha önce android kullandıysan iphone da yapamassın orda her istedigini yapamıyorsun apple ne derse o. o yüzden note 5 e bak derim zaten note 2 kullanıcısıymışsın çabuk adapte olursun....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple pişmanlıktır dandIOS ise hapis hayatı demek... pişman olursun... hemde çok pişman...

okuyantaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya beyler androidciyim ama ayfon 6 kadar karşılaştırma gören telefon var mı diye düşünüyorum.Kac telefonla karşılaştırıldı garibim 😂😂

karton49

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle çıktığı zaman iPhone 6s almalısınız. Apple kalitesini hiçbir yerde bulamazsınız. Ayrıca bir Apple ürünü alırken özelliklere bakmayın. Şu an iPhone 6, 1 GB RAM ile çoğu telefona fark atıyor. Hem iPhone 6s çok yüksek ihtimal 2 GB RAM ile gelecek. Evet, iOS 1 GB RAM ile harikalar yaratıyor fakat 2 GB RAM, iOS'i uçuracaktır. Şu anki iPad Air 2 bunun en güzel örneği. Hem meraklıyım demişsiniz, ben de Apple'a meraklıydım ve o zamamki bütçemden dolayı (19 Aralık 2013) iPhone 4 aldım. 512 MB RAM'e sahip fakat 2 GB RAM'li Android telefonlara fark atıyor. Bekleyebilirseniz kesinlikle iPhone 6s alın. 9 Eylül'de tanıtılacak ve muhtemelen 26 Eylül'de Türkiye'ye gelecek.

Katılıyorum sana 4-5 kat daha güçlü donanım kullanıp hala yetişemeyen bir çok model var. Ama sağlamlık konusu rahatsız edici derecede kötü. En ufak darbelerde kasa deforme oluyor. Cam zaten çok hassas.

Alırsan da kesinlikle pişman olmazsın.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Haklısınız. Drop testlere bakınca köşeden düşerse cam çatlıyor ve kasanın boyası çıkıyor. Boya mı bilmiyorum da sağlam değil. Dikkatli kullanmak lazım.

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
İphone 6 hiç sağlam değil.Cam olmaaına rağmen s6 daha sağlam

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
iPhone 6 alsan şöyle pisman olursun Eylül'de yeni iPhone tanitilacak.
Bence biraz bekle iPhone 6s al, eger kendini parasal olarak dusunuyor isen benim tavsiyem note 5 degil note 4 alman yönünde olacaktır

YiğitBey

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Apple keşke iPhone 4'te gördüğümüz ve 5s'e kadar devam eden ve "All new design." olarak tanıtılan tasarımını keşke bozmasaydı. O tasarım için üretilen binlerce aksesuar vardı ve iPhone6'nın tasarımından daha dayanaklı ve daha güzeldi.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Katılıyorum. O tasarım çok güzeldi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben en son note 3 ten iphone 6 ya geçtim 6 aydır kullanıyorum bence olay insanın kendi zevk meselesi ios ve android çok farklı 2 platform hangisiyle başladıysan akıllı telefon kullanmaya o daha ağır basıyor ben sıkıldım mesela ios tan dün gittim vatanda note 5 baktım çok güzeldi iphone de heyecan yok ya tamam stabil v.s. v.s. ama herşeyde stabilite değil ki benim nacizane fikrim 2. el iphone 6 al 3-4 aya sıkılırsın :) dene duruma göre note 5 e geç denemeden bilemezsin

andro türk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bence iPhone 6 ALIN Özellikleri harika ben iPhone 6 kullanıcısıyım iOS işletim sistemi harika...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
iPhone 6 64 gb modeli olanlar 2-3 ay beklesin o zaman isterlerse note5 ile basa bas takas yapacak kıvama gelecek fiyatlar.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
SGN5 varken macera arama iPhone 6 bükücü filmi çekeceksen al...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

SGN5 varken iPhone 6 alınmaz eğer son iPhone 6 bükücüyü çekeceksen al...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
SGN5 varken macera arama iPhone 6 bükücü filmi çekeceksen al...

Genç fanboy bükülme ile alıp veremediğin ney senin :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de yurt dışına gitme durumum var. siparişi netten vererek bir telefon ve bilgisayar almayı düşünüyorum. apple ürünlerini ne kurcaladıysam alışamadım o yüzden çekiniyorum. note 5 i dizayn olarak çok beğendim. s6 da gayet güzel. şu an note 3 neo kullanıyorum büyük ekrana alıştım. esasen android den vazgeçesim yok ama apple kullanıcıları dizüstü için de iphone için de fazla tezahürat yapıyor kafam karışıyor alırsam alışabilir miyim sizce?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de yurt dışına gitme durumum var. siparişi netten vererek bir telefon ve bilgisayar almayı düşünüyorum. apple ürünlerini ne kurcaladıysam alışamadım o yüzden çekiniyorum. note 5 i dizayn olarak çok beğendim. s6 da gayet güzel. şu an note 3 neo kullanıyorum büyük ekrana alıştım. esasen android den vazgeçesim yok ama apple kullanıcıları dizüstü için de iphone için de fazla tezahürat yapıyor kafam karışıyor alırsam alışabilir miyim sizce?

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
cebinde bükülünce ağlarsın artık... ergen iPhone daha gelişmediğinden bükülüyor... :tt2:

raraavis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eylül'de amerika'ya gideceğim. internet üzerinden telefon ve bilgisayar sipariş etmeyi düşünüyorum. ben de iphone 6 plus ve note 5 arasında kaldım. yine bilgisayar için de imac mi yoksa windows disüztü ye devam mı bilemedim.hiç apple ailesi ürünlerini kullanmadım. alışmak çok zor mu olur? esasen android telefonumu seviyorum. ama kafam karışık sürekli..

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
eylül'de amerika'ya gideceğim. internet üzerinden telefon ve bilgisayar sipariş etmeyi düşünüyorum. ben de iphone 6 plus ve note 5 arasında kaldım. yine bilgisayar için de imac mi yoksa windows disüztü ye devam mı bilemedim.hiç apple ailesi ürünlerini kullanmadım. alışmak çok zor mu olur? esasen android telefonumu seviyorum. ama kafam karışık sürekli..

Alışmak çok kolay. Ve alırsanız hiç pişman olmazsınız. Fakat Eylül'de iPhone 6s çıkacak. Onu alırsanız daha iyi olur. Haydi hayırlı olsun :) Türkiye'deki fiyatlardan kurtulacaksınız. Tabi kalacak mısınız bilmiyorum. iMac değil de MacBook Pro modellerine bakabilirsiniz. 5K iMac dışında diğerleri uzun süredir güncellenmiyor. Bazıları 2014 ortası, bazıları da 2013. MacBook Pro alırken de aynı şekilde 2015 model almaya çalışın. Güncelleme desteği ve yeni teknolojiler açısından. Bütçe söylerseniz model önerebilirim.

raraavis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi ben eylül sonu gidip 12 gün kalıyorum. o yüzden buradan sipariş vereceğim adres var elimde oradan alıcam. ama iphone6s ne zaman çıkacak tam olarak? ola ki ona karar versem siparişin yetişmesi lazım. bir de pembe renk geliyormuş galiba bir ona tav oldum şu an. yoksa yine android den yanayım. imac derken ben dizüstü istiyorum.hafif olsun air olsun belki ama geçen bimeks de azıcık kurcalayım dedim hiç anlamadım. galiba windows lu 2 si bir arada bir model olabilir ya da dolar böyle giderse hiç olmayabilir :(
telefon ve dizüstü 4000 tlyi geçemem hatta uygun bulursam ona göre

ha bir de oradan alınacağı için garanti kapsamında herhangi bir durum yok değil mi? bozulsa vs. cepten hep

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şimdi ben eylül sonu gidip 12 gün kalıyorum. o yüzden buradan sipariş vereceğim adres var elimde oradan alıcam. ama iphone6s ne zaman çıkacak tam olarak? ola ki ona karar versem siparişin yetişmesi lazım. bir de pembe renk geliyormuş galiba bir ona tav oldum şu an. yoksa yine android den yanayım. imac derken ben dizüstü istiyorum.hafif olsun air olsun belki ama geçen bimeks de azıcık kurcalayım dedim hiç anlamadım. galiba windows lu 2 si bir arada bir model olabilir ya da dolar böyle giderse hiç olmayabilir :(
telefon ve dizüstü 4000 tlyi geçemem hatta uygun bulursam ona göre

ha bir de oradan alınacağı için garanti kapsamında herhangi bir durum yok değil mi? bozulsa vs. cepten hep

4000 TL? O bütçeyle ikisini de alamazsınız. iPhone 6s 9 Eylül'de tanıtılacak, 14-18 Eylül'de Amerika gibi ülkelerde satışa çıkacak. 26 Eylül de de Türkiye. Ayrıca oradan alırsanız burada kullanamazsınız. Ya da yasal olmayan şekilde kırdırırsınız