Note4 kasma :(

Antalyalii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 2 aydır note4 kullanıyorum hiç bir problemim yok şükür telefonumda surekli oynadigim 2 oyun var clash of clans 8pool bilardo dün bilardo oynarken oyun biraz kasti donarak oynadim çoğu zaman endiselendim ve buraya sormaya kara verdim telefonu surekli kullaniyorum her amacta %5 teyken sarj edip %100 olunca çıkarıyorum en basindan beri yaklasik 1gb resim 1 gb müzik var kullanilan ram 2.5 gb civarında telefonun disinda orjinal samsung kabı var ekstra zırhlı ve kirilmaz cam bar 2 kere düştü hasar almadi acaba bu saydiklarim arasinda ki şeylerden mi bir problem çıktı ?görüşlerinizi önerilerinizi yaArmisiniz 😔

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Yaklaşık 2 aydır note4 kullanıyorum hiç bir problemim yok şükür telefonumda surekli oynadigim 2 oyun var clash of clans 8pool bilardo dün bilardo oynarken oyun biraz kasti donarak oynadim çoğu zaman endiselendim ve buraya sormaya kara verdim telefonu surekli kullaniyorum her amacta %5 teyken sarj edip %100 olunca çıkarıyorum en basindan beri yaklasik 1gb resim 1 gb müzik var kullanilan ram 2.5 gb civarında telefonun disinda orjinal samsung kabı var ekstra zırhlı ve kirilmaz cam bar 2 kere düştü hasar almadi acaba bu saydiklarim arasinda ki şeylerden mi bir problem çıktı ?görüşlerinizi önerilerinizi yaArmisiniz [emoji17]

Klasik samsung sistemi :). Sorun sizden değil samsungun mahvettiği android sistemden kaynaklı.

Antalyalii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
😔benim bir sey yapmama gerek varmi silme yukleme veya baska bir sey 😔